lugnistormen

GoogleMaps

Kategori: Allmänt

Hahaha Kan det verkligen vara så att jag och Ozzy kommer att finnas med på Googe Maps??!! Ja, vem vet....
När de har publicerat gatorna i Östersund så får vi ta oss en titt på vad Faktorvägen har att erbjuda ;)


Väninnor som arbetar i köket är fina vänin...

Kategori:

dsc01412 (MMS)

Väninnor som arbetar i köket är fina väninnor :) Själv dricker jag lite vin och tittar på!

Fredagmorgon

Kategori: Allmänt

Ny dag! Sitter vid köksbordet med min kaffekopp, surdegsknäcke med Bregott havssalt och min lilla rosa dator! Känns bra, på nåt sätt! Åsså, Lena, har jag på mig min rosa fina vuxensparkdräkt :D Hahahaha!!!

Har ni provat surdegsknäcke? Om inte, så gör det! Det är sååååå gott. Å med Bregott havssalt....mmmmmm mums!

Det pissregnar ute och är inte varmt :( trist... Allt blir lättare och roligare om det är lite fint väder. T o m att jobba blir ju roligare, eller mindre tråkigt ;)
Börjar mitt pass om två timmar. Idag blir det Brunflobadet med en brukare. Han bokar hela badet mellan 13 och 14, så det är han, jag och superduperMichelle som ska vara där idag.
I morrn jobbar jag också och då ska jag vara på Teknikland på Länsfestivalen mellan 15 och 22, med en annan brukare. Kan säkert bli trevligt!

Nu är det två månader kvar till årets släktträff! Ska bli så roligt :) Vi ska vara i Drevdagen i år. Längtar efter att träffa alla och ser fram emot att få strosa omkring i Drevdagen litegrann. Fy fabian vad mycket roligt jag har haft där i ungdomens dagar :) Mmmmmm det hände mycket där, vill jag lova! Ojojoj vilka minnen!

Tycker inte om barn som skriker..... Men Spotify gillar jag verkligen :))
Gomorron

Kategori: Allmänt

Sovit gott? Det har jag :) så skönt när det är riktigt svalt i sovrummet och man får krypa ner under täcket där det är varmt och mysigt. Nu hade jag dessutom sällskap under täcket halva natten, så det gjorde det ju inte mindre varmt och mysigt ;)

Nu sitter jag, sent omsider, och dricker mitt morgonkaffe. Ozzy ligger nedanför på golvet och stirrar på mig! Han tycker visst det är dags för promenad. Å det är väl det...drygt 5 timmar sen han var ut o strilade med Micke i morse.


Måste iväg och fixa nytt pass och körkort också. Det står ju Olofsson i mina, men nu heter jag ju Ludvigsson :)
Jag har ju två omgångar med tågbiljetter till Stockholm bokade i Ludvigsson, och skulle de få för sig att be om legitimation så kan det ju hända att jag inte får åka med.... Måste lösa det där idag! Efter hundpromenaden blir det!

Igår röjde jag rejält här hemma! Fyra sopsäckar med kläder och skor fick åka till Frälsningsarmén! Vassegoda, hoppas nån kommer att gilla kläderna.....å det tror jag. Har en yngre son som har väldigt bra (och rätt dyr) klädsmak och det var en del av hans grejer som åkte iväg med. Jag orkar inte hålla på att sälja på Tradera...är alldeles för lat för det. Dumt? Javisst! Men det var bara för mycket nu, ska försöka att lägga ut om det bara är några enstaka plagg. NU ville jag bara få bort allt och göra plats, liksom!

Är ledig idag, så jag ska försöka att ta tag i kontoret/Chrilles gamla rum. Kommer att bli två skrivbord över där....Nån som vill köpa?? Billigt sörru! :)

Näpp, nu är kaffet urdrucket och Ozzys stirrande börjar kännas lite jobbigt..... Ut med mig!

Uppdatering och nystart!!

Kategori: Allmänt

Heeeeej!

Looooong time no see, hä!?

Har tänkt på bloggen mest varje dag, men inte orkat skriva nåt.
Vet inte hur eller vad jag kunnat skriva. Det har tolkats o misstolkats lite hipp som happ, sårat vissa o gjort andra lite gladare.....
Men nu så kom jag på att jag skriver väl vad jag vill , ju! Å jag vill skriva, så jag måste ju börja nån gång!

Det har hänt massor de senaste månaderna. Kommer inte ihåg allt, å vill heller inte dela med mig av allt men vi kör en uppdatering, bara lite sådär....

JOBB
Funkar bättre där nu. Det är fortfarande inte bra det chefen vill, men han har lugnat sig lite så vi har fått lite arbetsro iallafall.....men man vet aldrig när det slår till igen :/
Däremot känner jag ingen som helst stimulans eller utmaning i detta jobb. Det händer ingenting och jag utvecklas inte det minsta. Varje dag är lika och det är trååååkigt! Känns inte som jag använt hjärnan på tre år :( Jag fixar inte detta!
Beundrar de som verkligen brinner för detta jobb och det ÄR ett viktigt jobb!! men jag är gjord för ett högre tempo och fler utmaningar.
Sen ska jag inte sticka under stol med att det är urkassa arbetstider och en USEL lön!

KÄRLEK
Ja, vad ska man säga.... tredje gången gillt :)Många åsikter finns, antagligen många fler än de jag får höra. Men ni får tycka vad ni vill!
Jag gör bara vad mitt hjärta säger åt mig att göra <3

JAG
Jag mår faktiskt riktigt bra :)
Drygt tre månader sen operationen. Har haft migränkänning två gånger sen dess. Helt otroligt!! Kan verkligen alla mina migränanfall ha hängt ihop med livmodern...???
NU lever jag varje dag, varje vecka :) till skillnad mot förut då jag hade ett normalt liv ungefär var tredje vecka. Jag har inte legat en enda dag och mått dåligt, spytt, haft kramper eller huvudvärk på över tre månader! Lycklig är jag!!

Kan ha lite ont i ärret, det stramar och bränner liksom. Är inge orolig, antar att det är nervtrådarna som försöker hitta igen varandra. Blir nog bra så småningom!

Tränar gör jag....INTE. Försöker iallafall att äta nyttigt och promenera minst en längre tur varje dag. Har gått ner 12 kg sen strax före operationen, men det finns mer att ta av så jag är inte nöjd. De sista veckorna har inget hänt på vågen, men så länge det inte går uppåt så är jag glad :)

Hatar tinnitus!!!

RESA
Jag, Pippi, Sandra, Agneta, Johnny och Emma har varit till Krakow. Jättemysigt var det!!
Fin stad med många gamla, vackra byggnader. Kyrkor i massor.Mest intressant , och den egentliga anledningen till resan dit, var besöket på Auschwitz.
Usch och fy! Kan inte förstå allt det grymma som hänt där! Man gick omkring med en klump i magen och tårar i ögonen. Samtidigt kände jag en så jäkla ilska!
Nästa resa kommer mest troligt att bli en Stockholmstur med husvagn över KristiFlygare-helgen. Sen hem en dag och packa om för ytterligare en Stockholmstur med jobbet. Åsså blir det en tredje tur till Stockholm en vecka efter jobbturen. Då med ett gäng damer. Vi ska åka på Finlandsturen som MM fick i 50-årspresent. KUL!!
Jag som ääääälskar Stockholm kommer att njuta för fullt!

HEMMA
Vill ha ett nytt hemma! Vill ner på backen, ha markkänning och en uteplats!!!!!
Ge mig NUUUUU!!!
Å gärna i Sundsvall eller Stockholm :) För min del är Sundsvall heeelt okej, men jag tror Fredde hellre vill till Stockholm. Svårare att hitta bostad där....
Ja, det var väl en liten uppdatering. Inga konstigheter, eller?? ;)

Skönt nu när jag gjort ett inlägg, för nu kommer det att bli lättare att göra nästa!

På återseende, inom kort :)