lugnistormen

Kommer ni ihåg mig??

Kategori: Allmänt

Hej! Nu var det verkligen länge sen jag skrev nåt här! Det är inte så att jag inte har nåt att skriva, utan tiden räcker inte till och intresset finns väl inte riktigt. Sen är det så med mig också, att när det gått ett långt tag utan att jag gjort något inlägg så känns det övermäktigt på nåt vis.....Jag får för mig att när jag väl gör ett inlägg så måste jag berätta om allt som hänt sen sist. Så är det ju inte, det vet jag.
Så nu kommer jag inte att minituöst redogöra för de senaste månaderna, utan mest bara säga hej och visa lite foton! Ok??

Jag o Micke åkte till Ljusdal den 26 Februari för att överraska och gratulera min syster Monica som fyllde 60 år. Vi var ca 25 personer som kom till festen och Monica blev både glad och förvånad, tror jag! Kul som attan var det iallafall. Karaoken fick arbeta till nästan 6 på morgonen :o) Jajjemen, det var jag o Helén som stängde kalaset även denna gång!
Så här ser en snygg 60-taggare ut!


Hittade en bild på mina fina söner. Taget på Freddes 14-årsdag!


Å en bild på lilla Julia o Ozzy. Tycker att Julia ser lite skeptisk ut.....


Fångade Chrille när han inte bara använde en PC, utan det var dessutom min lilla rosa.......Hmmm, han kanske släpper det där tjafset med Apple snart ;o)


Det är fler som gillar att smygsurfa när de tror att ingen ser :o)


Lena Hammarfjäll, den numer nygravida vackra kvinnan, har blivit 40 år! Här hemma vid hennes köksbord när vi kidnappade henne. Lite chockad fortfarande, men jag tror hon fick en bra dag o kväll!


Lena & Hans delar en korv a´la Lady & Lufsen!


Fredde glad i backen!Mia spelar en liten trudelutt på gitarren. Med betoning på liten ;o)


En kall och frostig cykel, bara.


Anki & Anders nya familjemedlem Milton, mellanschnauzer, 9 veckor gammal. Söt som få!


Åsså  Kerstin o Ozzy, förstås. Söta de med!


Nä, nu får det vara bra för nu. Jag måste ut i solen när den väl är här!

See ya! Förhoppningsvis dröjer det inte lika länge som sist.