lugnistormen

Ser tillbaka

Kategori: Allmänt



Ligger i soffan och tänker - tänker på 2009 och det som varit. Det har hänt så mycket, men ändå …egentligen så himla lite. Visst, jag är något klokare och något mer härdad, lite helare men samtidigt mer trasig. Kvar på samma ställe, men ändå nån annanstans.

Dags att bocka av ett år till, sätta punkt för 2009.
Ett år, då jag upplevt…

Sorg.
Glädje. Lycka.
Flytt.
Byte av arbetsplats och sen, tack o lov, byte tillbaka av arbetsplats!
Första släktträffen på flera år för mig!  Öland. 
Vintercamping.
Ett uppbrott från en förening - trots att jag brinner för verksamheten!
                     - pga att jag inte tror på sättet de driver den!
Systrar, söner, vänner, släkt  ♥
Nya kontakter.
Återfunna gamla vänner ♥
Borttappade vänner…..
Hopp.
Förtvivlan.
Vandring i förfäders fotspår.
Längtan.
Kamratskap.
Underbar Kreta-resa med sönerna ♥
Ärlighet.
Svek & jävla lögner.
Nya söta små bäbisar ♥
Sorgen efter en förlorad farfar ♥
Vardagstristess.
Fest o glamour!
Oro.
Ovisshet.
Självförtroende.
Tveksamhet.
Sjukdom.
Gråt.
Skratt och tok!
Vin o choklad.
Ozzy ♥
Aha-moments.

Det är väl så här livet är, och ska vara. En salig blandning av gott och ont, sött och surt.

Jag hoppas att 2010 kommer med det mesta av detta men även med kärlek och tvåsamhet! Det är nog det enda jag saknar i mitt liv! …..det och en smal kropp ;o)

Almåsa i kylan

Kategori: Allmänt

Har tillbringat några dagar o nätter i kyliga Almåsa. Jag har mest myst med Ozzy medan pojkarna har åkt slalom.
Lite bilder:


Fredrik o Erik redo att ge sig ut


Fredrik


Fredrik o Erik


Ozzy drömmer sig ut i vinterkylan


Månen vilar på trädtopparna


Fin eftermiddag!

Utan titel

Kategori:

155092f91caad341e35d1145e22baac3.png

Kolla varifrån!

Almåsa är lite kyligt idag men vi

Kategori:

0-74778af9aa2e8b997d5cdee56febbfde.png

Kolla varifrån!

Almåsa är lite kyligt idag men vi har det skönt ute på promenad:-)

Den 26 december 1989

Kategori: Allmänt

föddes en liten ostkrok :o) och idag (eller igår då eftersom klockan är över midnatt) fyller han 20 år!

Grattis min son! Hoppas dagen varit bra och presenterna fina! och att middagen smakade bra :o)


Idag på restaurangen


Blåser ut 11 stycken ljus


Här fyller han tonåring :o)


Ungefär 6 månader gammal


ca 6,5 år, tillsammans med Fredde

GRATTIS!!!


Dopparedagen

Kategori: Allmänt

Vill bara önska er allesamman en

 

Hoppas tomten kommer till er med massor av kärlek!

Nollnio tolv tjugotre, tjugotvå och tretton .....

Kategori: Allmänt

.... och jag sitter på jobbet.

 

Tanken var att vi skulle ha uppesittarkväll här men det blev bara jag kvar…. Av fem boende är det endast två som är hemma här. En av dem ville vara hemma i sin egen lägenhet och mysa med vin, ost o kex och Bingolotto – underbart! Den andra killen han ville inte vara upp längre än till efter andra spelet! Så han lämnade mig med bingolotten och gick o la sig. Så – här sitter jag och umgås med Lotta Engberg ;o) Jag lovade att spela klart lotten, så jag blir väl uppe några timmar till!



Slutar klockan 10 i morgon och åker nog och hämtar  Ozzy då, sen hem för en dusch och klädbyte för att klockan 11 vara hos Monika (en kompis mamma) för Dopp i grytan! Hmmmmm, har aldirg ätit det och tvivlar på att det kommar att bli en favorit - om jag ens vågar/vill prova det! Men det ska bli najs med lite trevligt sällskap sådär på julaftonens förmiddag!

Kommer jag att få några klappar då? Mmmm jag har spanat i kulan för att få veta…..och denna kula menar att jag ska få en dator…. Men, den har jag ju redan fått, av mig själv! Jag vet inte om jag ska fråga denna kula nåt mer, verkar inte riktigt pålitlig....

 

Hoppas ni har det mysigt allihopa! Jag har det fint här i soffan, med min fleecefilt, lite glögg, Bingolotto och Facebook!

Hörs i morrn!

 

 

Så här kan man också ligga....

Kategori:

-f543803c010ae25dcbc30775f409323.png

Kolla varifrån!

Så här kan man också ligga....

Kylig morgon

Kategori: Allmänt


God morgon!
Hoppas natten varit bra! Min har varit kanon, sovit som en prinsessa (på ärten) i min stora höga säng! Måste komma på nån bra lösning så jag kan ha kvar soffan som sänggavel men inte behöva klättra på en stege för att komma upp i bingen.... Hmmmm, på med tänkarmössan Mia!!
Annars är detn kanonskön att sova i, men lite stor för endast mig..... ;o) Jaja, Ozzy bor ju också i den, men han tar inte så stor plats åsså ligger han nere vid fotänden, så det får plats fler här!!

Jag har förresten varit helt själv hemma hela natten. C var visst ut o parta och sov hos en kompis & F sov hos pappa så det har varit väldigt tomt här. Ganska skönt ändå att bara rå sig själv ett tag, men det är tyst.

Jag kom hem igårkväll, har varit i Ljusdal och hälsat på min syster Monika. I två dygn pratade vi. Ja hon pratade på nätterna med, när jag sov ;o)
Varit jättemysigt och roligt. Skrattkramp och hjärtsnörp omvartannat, men herregud vad skönt att prata o prata om allt man upplevt och varit med om!
God mat och gott vin blev det med, TACK kära syster för allt!!
Det enda tråkiga var att jag inte hann med att träffa Jörgen och hans lilla familj :o( men det får bli snart!! Har inte sett lilla Vera sen nyår, så där har det nog hänt massor! Monika visade dock foton på henne, söt som socker!!
Jens härliga familj fick jag träffa iallafall, goa söta små flickor som charmade mig totalt!
Åsså Robin då såklart, han kom förbi och surrade bort en timme med oss! Kul!!


Nu sitter jag här och äter frukost och tittar på granen som lyser så fint bredvid mig. Jag har det ganska bra :o) När kaffet är urdrucket ska jag hämta F och åka ner på stan. Han önskar sig ett par nya slalomskidor i julklapp så det får ju mamma köpa då!!

Ha en fin dag!! Nu är snart julen här och över.....å då vankas ett nytt år med nya möjligheter och överraskningar! Det ska bli Mitt år, det har jag bestämt mig för!!



Första julkortet i papper på många

Kategori:

7f4a1888c2eac83df2d47ba9a5371ae8.png

Kolla varifrån!

Första julkortet i papper på många år har landat i min låda. Vi tackar för julhälsningen från Drosbacken :-) Tänk att de gör egna julkort där uppe på fjälltoppen.....

Fin dator till Mia i en lite för t

Kategori:

36446a074069c28f2a7194e4db8a53ef.png

Kolla varifrån!

Fin dator till Mia i en lite för tidig julklapp:-) Min lilla rosa är så fin så. Nu är den installerad o klar. Fattas bara mobilt bredband så kan jag surfa var o när jag vill. Å det har jag såklart beställt! Nu lägger jag mig i bingen med den lilla rosa på magen o den lilla vita lurviga bredvid. Gonatt!

Long time no see

Kategori: Allmänt

Hallå!
Oj, vad det är länge sen jag skrev nåt av värde här inne.... Jag kanske iofs aldrig skrivit nåt av värde för Dig, men för mig har det varit skönt att ibland få skriva av mig.
Nu har jag under ganska lång tid mått skit rent fysiskt men också rätt kasst i själen.
Jag har haft yrsel och illamående i snart två månaders tid nu. Har träffat doktorn och det är Godartad lägesyrsel även kallad Kristallsjukan. Jag har alltså några kristaller i örat som inte vill sitta kvar där de ska vara utan de trillar av och lägger sig i en hög i hörselgången och gör mig yr och mer vimsig än jag normalt är....


Hmmmm, inte bra! Det är jobbigt med yrseln så den har jag fått medicin emot, har nu tagit den i några dagar och känner inte nån nämnvärd skillnad MEN jag får inte köra bil på den....så jag testar nån dag till och blir det inte mindre yrt så slutar jag med den.

Julklappar har jag inte köpt! Måste ta tag i det, det är ju snart julafton!
Normalt ser jag fram emot julen, jag som älskar att pynta och dona, köpa paket, laga mat....men i år känns det bara jobbigt :o(  Det beror antagligen på att jag inte gillar ensamheten. Tror inte jag känt mig så ensam förut som jag gjort nu den senaste tiden. Det är jävligt tungt och jag vill verkligen inte ha det så här.

Men det är bättre att vara ensam och själv än att vara ensam när man är tillsammans..... Nu vet jag ju iallafall och kan gå vidare och kanske träffa nån som vill vara tillsammans i tvåsamhet!

En liten kort sammanfattning av vad som hänt sen sist....

Jag o Anki åkte till Sundsvall en helg och hade det skitbra!! Vi var på Ladies Night och kollade in fulla kärringar och en bra show!

Två nyfriserade ladies som väntar på att nåt trevligt ska hända ;o) Jag ser väl inte sådär jätteroad ut.... men det var jag!!


Skönsång och roligheter avlöste varandra på scenen!

När Sundsvallhelgen var slut tog jag och packade om, drog till Stockholm för att träffa systrana Djup och åka på en bingobåtresa! Hahaha, jag har sällan skrattat så mycket!
Ingen av oss vill egentligen vara med på bild, men det skiter jag i ;o) Jag lägger väl ut de få bilder jag kunde ta på dem.

Syster Djup


Syster Djupare


Syster Djupast - vill absolut inte visa sig!


Åsså jag då.....


Bingo spelade vi förstås.....

....men oftast så det ut så här:

Systrar hängandes över nån spelautomat ;o)

Ja, vi hade skitkul och skrattade så man fick ont i magen!!
Det gör vi om systrar!! Eller hur? Men vi skippar bingon då va???

Någon vecka senare hade jag sån himla tur så jag fick besök av sötaste Julia med mamma, pappa och mormor <3 Det var såååå mysigt!


Sötaste

Gofisan

Mormor o Julia

Finaste Sandra med lilla Julia


Nä, klart slut för idag! Nu orkar jag inte mer. Hoppas på en vändning nu, så att jag ser lite ljusare på framtiden.... Att ladda ner dessa foton och tänka tillbaka på de underbart roliga dagar jag hade med Anki i Sundsvall och systrarna på båten och myspyset med Julia & co här hemma, gör att det faktiskt känns skönt i hjärtat!!
Tack för att ni finns!

Huvva, är hos tandläkaren....

Kategori:

7d57fec7c1badfb7ff5b6a7bc9c7678e.png

Kolla varifrån!

Huvva, är hos tandläkaren....