lugnistormen

9 februari x 3

Kategori: Allmänt

Idag för 9 år sedan, klockan 14:00, stod jag och smygkikade ut genom ett skyltfönster för att se om jag vågade gå ut och träffa personen jag stämt träff med! Det vågade jag :o)
Idag för 8 år sedan, klockan 15:00 tror jag det var, så gifte vi oss!

Sen dess har det gått många turer, de flesta trevliga, men de senaste 1,5 året har väl inte varit nån dans på rosor direkt.....

Idag klockan 14:00 träffades vi på samma ställe som för 9 år sedan, och gick till samma fik. Nu har vi bestämt oss för att vi är vi och gärna tillsammans :o)

Grattis på bröllopsdagen, älskling! Nu kör vi, så det ryker!!

Jobbarhelgen över

Kategori: Allmänt

Måndag är det, och jag har jobbat hela helgen! Skönt att vara hemma igen, Det tär lite på mig att jobba så många kvällar och helger.....men jag ska väl vara glad att jag har ett jobb! I lördags var jag, Maria o en brukare ute och åkte skoter. Brukaren har en egen, men som vi aldrig använt förut så nu tog vi ut skotern och luftade den litegrann. Rätt kul var det, men jag satt på kälken och andades in en del avgaser och blev lite lätt illamående.

Det har iofs inte bara varit jobb i helgen, jag har haft kul också :o)
I fredags umgicks jag med Micke. God mat och myspys!
På lördagskvälen blev det middag med Lena o Mia. Mycket gott och supertrevligt! När de skulle åka ut på pub och jag skulle hem så kom jag helt plötsligt på andra tankar.... Inte bra, Mia! Jag hängde på ut, drack en massa vin och blev surrig och burrig! Sent blev det också...... Jaja, det var superkul så jag antar att det var värt det! Seg dagen efter, men med frisk luft och pizza till middag så gick det bra! Det var inte nån katastrof men visst har jag varit piggare ;o)

Nu har jag några slödagar framför mig. I morrn p-möte 3 timmar, onsdag ett 6-timmarspass, torsdag ledig och sen blir det jobb i helgen igen. Hmmmm, jag har lagt ett lite dumt schema men det blir så ibland! Kommer ju två lediga helger på raken snart, så då är det roligare!
Ska försöka få ledigt på onsdag, tar upp det i morrn på p-mötet. Hoppas att det går!!

Håller på att invänta Fredrik från skolan. Hans kompis Daniel ligger på sjukhuset, så vi tänkte åka ner och besöka honom en sväng o se hur han mår. Jag tänkte samtidigt se om nån kan knacka ut mina ringar litegrann....har fått tjocka fingrar ;o)Släktens vandringspristroll!

Kategori: Allmänt

Kolla varifrån!

Släktens vandringspristroll! Ingen skönhet direkt;-) men ändock en ära att ha honom boende hemma ett år! Ligger här i sängen o tittar på trollet och inser att i år är det jag som ska anordna träffen. Gulp.... Pippi har påmint mig flera gånger, men jag är väl lite trög antar jag. Jaja, nu är det väl bara att kavla upp ärmarna o sätta igång. Först nånstans att vara.... Hmm, det blir inte lätt!

1 februari - statusuppdatering

Kategori: Allmänt

Idag är det den 1 februari och jag fryser snart ihjäl! Fattar inte att det kan vara så kallt, så länge. Det mest skumma är väl att det snöar och är -25..... mycket konstigt!

Idag fyller Micke 44 år :o)
Grattis, grattis!! Hoppas du får en fin dag. Paket o uppvaktning kommer!Vad händer i mitt liv då?
Känner mig hängig för det mesta, som om jag har nåt i kroppen som inte riktigt kommer ut. En förkylning som bara ligger och irriterar sådär lite lagom. Inte så sjuk att jag måste ligga till sängs och inte så pigg att jag klarar mig utan en o annan alvedon. Blääääh!
Måste ta tag i träningen, tror att det skulle vara bra! Men, och jag vet att detta låter som en mycket dålig ursäkt, jag tycker att allt känns så jobbigt när det är så här kallt. Orkar inte sätta mig i bilen och åka iväg för att träna....orkar inte ens gå en promnead. Så jobbigt med alla kläder och den förbannade kylan! Ta mig till solen NU!!!

Lite mer kärlek har jag i mitt liv iallafall, om man jämför med förut ;o) Tror att det finns hopp ♥ om vi bara vill! Längtar och tycker om och det känns skönt!
Det har varit svinjobbigt, de 1,5 åren som gått. Men tydligen nödvändigt för att få oss att inse att vi vill vara tillsammans och förstå vart det gick fel...... och vilka idioter vi varit!! Hoppas att vi lärt oss nåt och gör nåt bra av denna andra chans! Trodde aldrig detta skulle hända, men glad är jag :o)

Jobbar gör jag med :o/ Skönt att vara tillbaka, som sagt! Men arbetstiderna börjar tära lite på mig..... Känns som jag aldrig är ledig när andra är det. Blir lite isolerad, liksom! Hmmmm, jag gluttar in på AMS varje dag, men ännu har inget intressant dykt upp! Trivs med mitt jobb och kollegor, men tiderna är ett stort minus! Tänk om vi hade dagtäckning :o) vilken skillnad. Då skulle det bli en kväll mindre i veckan att jobba och det skulle vara såååå skönt! Jag har inget emot att jobba nån kväll, natt och helg -  men som det är nu så är det 3-4 kvällar i veckan i snitt och det blir jobbigt!  Jaja, ska väl inte gnälla - jag har ju ett jobb!

Har börjat träffa en ny kontaktkompis med! En tjej från Thailand. Det är kul :o) Vi håller på att lära känna varandra nu och det är alltid spännande! Hoppas hon trivs med mig så att det blir nåt av detta!  Tänkte att hon skulle få träffa Ozzy i morgon, hon gillar ju hundar!

Ja, det var lite kort om vad som händer...... Är ganska kass på att uppdatera här på bloggen :o(
Antar att jag får acceptera det, lägga ner eller anstränga mig ;o) finns ju inte så många andra alternativ! Får se hur jag gör.... NU ska jag iallafall vänta in födelsedagsbarnet, som jag har lurat hit med löfte om ett glas vin, lite nötter och framförallt trevligt sällskap!