lugnistormen

Ååååå maj gadd!

Kategori: Allmänt

Ska det va så här???
Å då är det här bara början OCH jag är dessutom fet, liksom!
 
För om du är fet, eller mullig som min läkare lite fint sa att jag var....gammkärringen, så fortsätter ändå kroppen att producera östrogen (trots att inga äggstockar är kvar????) och då ska det bli lite mindre jäkligt att genomgå detta.
Jag undrar jag, hur det skulle varit om jag var så smal som jag vill vara...?! Det är väl första gången jag kan tycka att det känns liiiiite, å då menar jag liiiiite, okej att vara en tjockis!Men inatt.....och flera nätter innan. Det går inte att sova. Jag ligger vaken, timme efter timme.....


Det är jäkla tur att vi har TV i sovrummet, att det finns Draw Something och Wordfeud att roa sig med ;)


När jag väl somnar så vaknar jag ju efter en liten stund.....och det är varmt så inåt h-vetet!
Av med täcke, bort med Micke och väck med hunden.
Somnar om, vaknar efter några minuter och det är kallt så inåt h.vetet!
På med täcke, hit med Micke och plats med vovve! Somnar......
varmt så djävulskt! Bort med täcke, För helvete Micke, flytta på dig! och putt bort med jycken!
Puuuuhhh, äntligen svalt och skönt! Somnar så gott.....
vaknar med skallrande tänder. Släpp täcket Micke, jag fryser ihjäl!! Ozzy, kom hit och värm matte!
Ååååå äntligen varmt o skönt! ....
Va i hela, vem fan har tömt en vattenballong i sängen?? Å så jäkla varmt! MIIIICKE!!! Öppna fönstret lite till! Å kan ni ligga lite längre ifrån mig TACK! Andas inte på mig, det känns som en jävla värmefläkt!
Mmmmm nu sover vi.... Va fan! Andas inte på mig, känns ju som en jävla nordanvind!..... osv osv

Såna nätter har vi! Hur har ni det i bingen nu förtiden?? ;)

Men jag tycker inte att Micke ska sura ihop helt, lite omväxling får han ju iallafall :D
Hittade den här härliga bilden som verkligen visar mina olika tillstånd! Det "roliga" är ju att den enda som tillkommit på senare tid är Sweaty :) De andra har jag (eller kanske Micke o mina barn...) alltid fått dras med!! Så, vad har jag och ni andra kvinnor att se fram emot?? Jo... problem med korttidsminnet, torrt underliv och torra ögon, vallningar, trötthet, viktökning, hjärtklappning, ledsmärtor, sömnlöshet, myrkrypningar, oro, irritation, humörsvängningar, gråten i halsen, nedstämdhet. And I'm on my way!
 
Känns som jag kommer bli en riktigt Hot Bitch....eller inte ;)

Men en ska inte klaga! Jag har iallafall en kropp som fungerar :) för det är väl så här det ska bli?
Åsså finns det hjälp att få, för de som behöver. Eget sovrum för Micke t ex ;DD Hahaha

Näpp, nu ska jag lyfta den här hyddan från bingen och upp på gåbandet! Sen ska jag ut i sola! Än har jag inte svettats klart ;)

Ha en grejt dag!!

Gomorron alla!

Kategori:

2012-04-26_08-06 (MMS)

Frukost i bingen för mig. Ozzy sitter vid fotänden på sängen och drömmer sig ut. Har sovit kasst inatt med.... Vad är det med mig? Kan inte somna på kvällen, utan ligger vaken till både 2 och 3. Sen vaknar jag när M's alarm sätter igång, alla gånger.... Har jag tur somnar jag om när han åkt, men vaknar oftast när Fredde håller på i köket. Sen är det omöjligt att somna igen. Allt som allt sover jag kanske 4 timmar per natt! På tok för lite! Jag behöver 8 timmar jag :) Igår kväll var vi på Kvantum och handlade lite och där stötte jag på en person, som de ca 4 år jag känt honom, aldrig verkat glad, positiv eller varit speciellt trevlig. Igår sken han som en sol, stannade och pratade, skrattade och verkade hur glad som helst. Hmmmm väldigt suspekt.....han verkade till och med glad över att se mig! Häpp!! ;) Jaja, det var en ovanlig syn och upplevelse, men jätteskoj! Det kanske finns ett gott slut på det där eländet med! Har iofs hört av andra att det har skett nån form av förändring hos honom :) och det skulle vara välkommet och jätteroligt! Idag ska jag träffa Ankipanki en sväng, är det tänkt. Hon skulle på återbesök på sjukan nu på morgonen. Får se om jag hinner dit innan jag ska träffa min nya kontaktkompis S. Jag och S ska ta oss en promenad med Ozzy i skogen där hon bor. Ska bli skönt! Hon verkar väldigt trevlig, så det ska nog bli bra det där. Hoppas bara att hon får ut det hon behöver av mig nu, så det känns bra för henne. Vi har bara träffats 3 gånger än, och det före min operation, så vu har inte lärt känna varandra riktigt än. Häromdagen ringde den tjej som jag var kontaktkompis åt för ett antal år sen. Hon flyttade härifrån för typ 4 år sen, men hon har hela tiden härt av sig till mig. Nu ska hon flytta hit igen, nästa vecka, och vill ha mig som kontaktkompis igen. Gillar henne mycket men orkar jag med två uppdrag samtidigt som jag jobbar heltid??!! Ja, vi får se! Nä, nu ska jag fylla på kaffekoppen och läsa lite bloggar!!! Tjingeling!!

Jobbelijobb!

Kategori: Allmänt

Tog vovve och cykel för att ta mig en tur till jobbet.

Ivrig (läs: småkåt) Ozzy i koppel + jag vinglandes på en cykel + jäkligt ont i höger axel + ett stycke löptik = kraschlandning!
Nu har jag:  ännu mer ont i axeln, massa blåmärken, sår på handen, lite trasig cykelkorg och en hund som sitter som en smäck i cykelkorgen när jag ska cykla hädanefter! 

Han ser inte nöjd ut, direkt ;)

Skulle ju få plats med två stycken i korgen :D Kanske ska skaffa en lite rackare till.... NOT!

Väl på arbetet så kollade jag schemat..... de sex veckorna som löper från den 14 maj är nu planerade och väl bara för mig att lägga in när jag kommer tillbaka nästa vecka.  
Men sen ska ytterligare tolv veckor planeras nu! Alltså ända in i mitten på september!! Jag hade det lite svårt att få till nåt bra. Det gick nästan inte ens att få ut semesterdagarna på ett vettigt sätt. Det löser sig nog på nåt vis! Men som det såg ut nu fanns det inte många tomma pass, så det blir till att dubbelploppa en del!

12-veckors semesterschema på G.

Jag har ju funderingar på det här med oregelbunden arbetstid. Vill jag ha det eller inte??
Det är så himla olika från dag till dag.
Egentligen är det att vi aldrig har vardagsdagpass, som jag tycker är trist. Nu jobbar vi bara kvällar, nätter och helger. Tänk om vi hade haft åtminstone nåt dagpass i veckan, så hade vi sluppit ett kvällspass.
För att få ut min tid så måste jag i princip jobba 3-4 kvällar i veckan + varannan helg, och då är det heeeela helgen.
Man är nästan aldrig hemma när "alla andra" är hemma. Kan känna mig väldigt isolerad och asocial, eftersom det blir väldigt lite umgänge med vänner. När jag är ledig på dagarna så är det ju inte så många av mina vänner som är hemma....
Tänk om man ändå kunde få både och :D   Vara ledig på dagarna OCH på kvällar o helger!! Hahaha :P

Är såklart glad att jag har ett jobb :) men jag skulle nog vilja ha ett annat......med andra tider, kanske lite förmåner och definitivt ett med utvecklingsmöjligheter! Har, som jag sagt förut, inte lärt mig nåt nytt på dessa fyra år! Inte utvecklats det minsta! Så jäkla trist!
Tänker tillbaka på, och längtar till, Ericsson-tiden! Det var grejer det!!

Näpp, vill ha förändring NU!!!! Så ge mig ett jobb och bostad i Sundsvall eller gärna Stockholm! Pronto! Jag har börjat packa.

Tjingeling!

SOL :)

Kategori: Allmänt

Vad härligt det är vakna upp till en ny dag och solen skiner :) Allt känns mycket roligare, på nåt vis!

Vaknade tidigt i morse, tror det var när Mickes alarm gick på första gången..... Sen vakande jag ett antal gånger till....typ när det ringde andra gången o tredje.... och när han tog med Ozzy ut och kom in med Ozzy igen... men sen somnade jag om och sov ända till 10.30 :D Härligt!! Hörde inte ens Fredde när han var uppe och duschade o åt frukost o allt vad han gör på morgonen!

Nu har jag med ätit frukost, så nu ska jag ta mig ner på jobbet och titta på schemat och se om jag kan få kontakt med lönekontoret. Vet inte hur det kommer att bli eftersom jag är sjukskriven t o m 29/4 men skulle ha jobbat natt 29-30/4 och kommer därmed att få avdrag för en hel dag den 30/4 men ingen sjukpenning. Det kommer att bli mycket minus det.... Ska höra vad de säger. Kanske jag blir tvungen att åka in och jobba morrontimmarna den 30:e. Fast det blir ju jättekonstigt, då det redan är en personal där.... Hmmmm Skumt o dumt att jobba såna hära oregelbundna tider!
Eller så får jag avbryta sjukskrivningen och gå tillbaka tidigare.... Jag är nog läkt i magen men jag är fortfarande så jäkla trött och behöver vilan. Det har ju inte varit nån lätt tid efter operationen direkt. Ja, jag får höra vad de sägeroch bestämma nåt sen. Kanske kan jag få bli sjukskriven en dag till.

Läser en fd kollegas blogg. Hon bor o jobbar nere i Sthlm och jag vill också!!!! Jobb tror jag väl att jag skulle kunna få, åtminstone ett vik på nån gruppostad till att börja med.....men bostad! Det tror jag är lite svårare. Skulle kunna flytta idag, om det bara gick!

Nä nu ska cykeln fram och jobbet besökas! Ingen är där nu så Ozzy får haka på :) Vi har en brukare som inte gillar ljud och Ozzy kan skälla lite ibland....ingen bra kombo, de två ;)
Och eftersom Ozzy ska gå upp i vikt, så får han inte springa bredvid hela vägen. Ska alltså försöka trycka ner honom i cykelkorgen....vi får se hur det går :p

Ha en alldeles underbar dag i solen :))

Det som göms i snö......

Kategori: Allmänt

Rotade lite inne på kontoret och gissa vad jag hittade??Jo precis! Mitt gåband och gympadojjorna!

Tog mig en promenad på morgonkvisten..... å igår var jag ju ute och cyklade.
Nu är jag öm och skinnflådd både här o där ;)

Gåbandet gnällde och gnekade rejält. Lät som en marskatt :D
Om det beror på att det torkat ihop under det här året som det stått och samlat damm ELLER om det beror på min kassaskåpsvikt vill jag ha osagt.....men oavsett så lär det nog gå till sig så småningom!!

Och min kondis är inte att leka med! Så till lunch blev det blodsmak och vatten ;)

Nu kom Anki, så nu ska jag umgås!!

Tjingeling!

En annan dag

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag. Bara en vecka kvar tills jag måste börja jobba igen...... vill inte! Men jag måste, och har bestämt mig för att göra det bästa av det! Så när jag väl åker ner och ska göra mitt pass så kommer jag att göra det med ett leende och gott humör! Allt går lättare då!

Idag skulle min mamma fyllt 85 år. Herreje så gammalt ;) Grattis grattis till henne! Nu är det fest i himlen igen :)) Å igår var det nog fest med, då skulle moster Ulla ha fyllt år! Grattis till henne med!!


Pusskalas med Bertil!


Unga snygga töser :) Moster Sonja till vänster och mamma till höger!På min dag fick jag en cykel :D Äntligen en egen!!! Tack till mina tre pojkar! Ni är bäst ♥Idag har jag o Micke varit ute på en cykeltur med Ozzy. Jäsingen vad ont i röva jag fick :D Men det är bara att kämpa på, till slut släpper det väl!

Fredde hade målat en tavla till mig också, Jättefin!!

Det är väl typ så här jag ser ut ;)

Dags för lite mat nu!

Ma höres!!


Min dag!

Kategori: Allmänt

 

Gomorron folket!
Idag är det min dag! Å den ska jag ägna åt att dammsuga och tvätta lite :/ men inte bara det, förstås. Jag ska dricka kaffe, äta tårta, umgås och ha det gött också.

Jag fyller 46 år. Huuuu, låter så gammalt. När jag tittar mig i spegeln så ser det gammalt ut också :( Känner mig gammal, gör jag med. Men det beror nog mest på att det är så mycket stök efter operationen och med huvudvärk nu.
I sinnet känner jag mig inte så gammal, typ 25 kanske :)

Fick fika på säng i morse. Det var jätterart och trevligt :) Nu ska jag fylla på kaffekoppen och sen ligga och dra mig nån timme till innan det är dags att kliva upp.

Ser ut att bli en fin dag ♥

Kram o tjingelingtill mig och alla andra som fyller år idag!!

Vilken natt!

Kategori: Allmänt

Å då menar jag inget positivt med det, tyvärr!

Igår bakade jag några biscotti-liknande skorpor med choklad i. Det luktade ljuvligt när de var i ugnen, men smakade bara rätt okej när de var klara.
Jag och Micke firade till det litegrann, så här på lillördan, med ett glas vin och några skorpor framför TVn.


Det skulle jag alltså inte gjort :( Vid 22 började huvudvärken komma. Vid 22.30 gick jag och la mig. Sen eskalerade värken till ett dundrande, pulserande, mullrande helvete! Innan klockan var midnatt trodde jag skallen skulle explodera. Och då hade jag ändå tagit två treo vid 22.30.
Vid 2.00 hade jag fortfarande smällont i skallen så då klämde jag i mig en rejäl doning. Brukar bli sömnig på den så jag trodde att jag skulle somna rätt omgående. Icke sa Nicke..... kl 4.15 var jag still up and running!

Låg sen i nån halvdvala och slumrade några timmar.

Vaknade 9.20. Ingen huvudvärk, men trött, seg och tung i kropp&knopp..... Frukost i sängen idag :) En Latte och makrillmacka.

Jag som hoppades på ett liv utan migrän..... Det är bara att inse att det inte blir så. Jag måste börja tänka på vad jag stoppar i mig bara....rött vin & mörk choklad går INTE ihop! punkt slut och tyvärr! Det är ju en så himlarns god blandning. Mörk choklad kan jag lätt klara mig helt utan, resten av livet om det är så. Men rött vin....nä, det skulle bli jäkligt svårt det. Fast måste jag välja mellan migrän eller inget vin, så är valet väldigt lätt! Så.... jag får kanske göra ett försök på några månader. No red wine!!Idag ska jag ta en prommis med vovsingen bort till AnkiPanki. Hon ligger och har lite ont efter sin operation och kan behöva lite uppmuntran :) Måste även städa lite här hemma, för i morrn kan hända jag får lite besök!! Baka tänker jag inte göra, köper tårta och lite annat gott att bjuda på. Så får det bli!

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och försöka slappna av i en timme och sen startar jag igång torsdagen på riktigt. 

 

80-årsfest minsann

Kategori: Allmänt

Idag är det 80-årspartaj i himlen :)

Antar att de har svidat på sig det snyggaste de har, dukat upp ett digert bord fullt av godsaker och förbereder sig för för världens kalas ikväll!
Många är de där! Å Bertil firas rejält, ända tills morgonen randas!
Hade velat vara med, men glad att jag inte är där!
Hade velat ha er alla här istället ♥

Grattis Bertil, på din 80-årsdag!! Onsdagmorgon

Kategori: Allmänt

Äter frukost!Kan inte bli bättre :) Surdegsknäcke med keso, tomat och Trocomare! Mumma! Åsså kaffe med en skvätt mjölk i min nya fina mugg från Indiska. Den köpte jag för ett presentkort jag fick av Annika via Wrapp :) med andra ord en gratismugg. Jag skickade ett Wrapp-presentkort till Micke också, så jag har två såna här muggar, ifall nån vill komma och finfika med mig!

Idag skiner solen, men det är kallt.


Så kallt så flugorna dör :D Hahaha Så talande, på nåt vis!
Var är alla plusgrader??? Bara undrar!

NU ska jag ta mig en tur ner på Akuten (puuuuhhhhh) för att göra upp det ekonomiska. Jag har fått en räkning på 540 kronor, men har bara 300 kronor kvar till frikort. Jag skulle komma ner så skulle vi lösa det på plats. Hoppas bara inte de ska blanda in nån läkare i det ;) för då kommer det att ta tid!

Å sen ska jag hasta upp på 413 och hälsa på vännen A som ligger inne. Det är inget tråkigt, men likförbaskat är det en operation och hon har ont :(

Tjingeling gott folk!

Motvind

Kategori: Allmänt

Åkte ner till Viktväktarna, full av inspiration och jävlaranamma. Fick papper att fylla i, satt med på lektionen och skulle efter den skriva in mig.
Men.....efter lektionen släpper hon den lilla bomben att hon tänker stänga ner/lägga av med Viktväkteriet. Och det finns ingen annan konsulent i Östersund. Närmaste ställe är nu Sundsvall.

Jamen, är det inte bara så jäkla typiskt???

Konsulenten sa att det numer inte är bara att jobba som konsulent åt Viktväktarna, utan man måste driva det som ett eget företag. Och det finns ingen som verkar vilja göra det här uppe i vår stad.

Jag gick givetvis in på deras hemsida för att få lite info om detta och se vad jag skulle kunna göra. Men det står ingenting om det :( Sen är jag väl för tjock för att jobba som konsulent just nu, men innan allt är klart med företag och kurser och så, så kanske jag skulle vara nere på acceptabel vikt ;)
Men det står som sagt ingenting, så jag gör väl ingenting då.... Eller så ringer jag dem, vilken dag som helst :D

Nu ska hund rastas! Tjingeling!

Jag har bestämt mig! ......tror jag....

Kategori: Allmänt

I eftermiddag åker jag ner och skriver in mig på Viktväktarna. punkt

Bjud mig inte på godis, feta såser, chips eller goda smörgåsar! punkt

Mitt mål :


AKUT

Kategori: Allmänt

Under en vecka var jag på akuten 3 gånger, på röntgen 1 gång och på gyn-avdelningen 1 gång.
Trodde i min enfald att man på akuten fick hjälp lite snabbt.....men som kortast fick jag vänta på läkare i 5 timmar!
När jag hade en bokad tid på avdelningen fick jag vänta nästan 1 timme.....därför att den läkaren även jobbade på akuten! Häpp häpp!!
Jaja, nu fick jag ju hjälp iallafall, eller nära på...... min misstänkta propp i höger lunga, som "försvann" efter spruta med blodförtunnande, vet jag inte vad det egentligen var. Efter 5 timmars väntan fick jag 12 sekunder med en läkare som sa " Röntgenplåtarna visar ingen propp.....nu iallafall. Kom tillbaka om det blir värre."

När jag satt och väntade på läkaren, efter att ha röntgat mig, blev jag lite less. Jag gick då till disken, där sköterskor o läkare sitter och hänger, för att fråga hur många det var före mig. Då sa en läkare ett det var 7 patienter före mig, men att det kunde bli fler OM det kom in akuta fall.
Han förklarade att alla patienter prioriteras efter vissa kriterier. Okej, sa jag, eftersom ni prioriterat mig så lågt borde ju det betyda att jag inte har någon propp...och borde kunna få åka hem och prata med en läkare per telefon när denne har tid...eller?? Jag fick absolut inte åka hem, ifall det var en propp, men ingen visste något om det eftersom ingen tittat på röntgenutlåtandet! Öööööhhhh, va?? sa jag, hur kan ni då vet vilken prio jag har? om ni inte ens kollat på röntgensvaret.... Då sa han  att de använder andra kriterier i sin prioritering. Röntgenplåtar/svar på ev. propp i lungan ingick inte i dessa.....
My god, liksom!

Äsch.... jag har många åsikter om hur jäkla kassa rutiner de har där nere, men det spelar ju ingen roll vad jag tycker! Jag hoppas bara inte nån riktigt sjuk hamnar där i ett rum, alldeles ensam och får vänta i 5 timmar pga att ingen jäkel tycker att det är viktigt att kolla röntgenplåtar eller andra utlåtanden!

Nu mår jag dock bättre, och det är banne mig en jäkla tur det :) för det är inte skoj att må dåligt, ha ont och inte veta vad det beror på!

Alla sköterskor, läkare och övrig personal har hela tiden varit väldigt snälla och rara. Det är inte dem jag klagar på utan rutiner och arbetssätt!

Håll dig frisk!


Det går bättre å bättre dag för dag.....

Kategori: Allmänt

Kan man säga :) 
Men.....Det gör fortfarande ont som fan, agrafferna är feta & de sitter fast & de gör jäkligt ont!!
Hematomet är stort och gör ont.
Jag blöder ur ett litet sår på magen.
Var in på akuten i fredags efter ett samtal med sjukvårdsrådgivningen. Blev där i 6 timmar.
Träffde flera uskor, en sjuksköterska och två läkare.
Det togs prover, ultralljud, klämdes och kändes.
Till slut kom de på att det blöder för att det är gammalt blod som vill ut. Hematomet kommer att tas upp av kroppen, så det gör de inget åt. Agrafferna får sitta tills på onsdag.
Bara att åka hem, med andra ord.

Men nu är jag så genomgången som man bara kan vara.... och jag är frisk :) och det känns bättre för varje dag.
Idag har jag till exempel inte tagit nåt smärtstillande alls! De e bra!

Unnade mig ett glas vin till maten. Gott som tusan....... mmmmmmums!

Ikväll kom Fredde hem från Stockholm! Han har haft det skojigt medpappan,  faster, farbror, Mark o kusiner.
Tror att jag sätter Fredde på tåget till SUndsvall och Christian på tisdagkväll. Själv kan jag nog inte åka förrän fredagmorron eller torsdagkväll.....har några läkarbesök som jag måste på.

Har rensat upp på balkongen, tagit bort det stoooooora bordet och gjort så man kan sitta där ute och mysa lite. Blir nog bra när det är klart. Måste ha nya dynor till soffan och fåtöljerna...... alternativt köpa nya möbler helt å hållet. Får se hur det blir! Måste iallafall få till så jag kan vara på balkongen denna sommaren. Annars kommer jag INTE att stå ut ett år till!

Ligger i bingen redan. Är så trött. Ska sova nu, så Godnatt o suss gott!!

GLAD PÅSK, minsann

Kategori: Allmänt

Glad påsk på er! Hoppas ni är ute i solen, åker skidor, kastar snöboll, grillar, åker skoter, umgås, dricker varm choklad med punsch, gräver gropar, badar tunna, äter Muurikamat, gör snöänglar, äter godis, dansar fågeldansen, gömmer ägg, letar ägg, njuter och har det bra! Å att ni slipper göra som jag....ligga i bingen och vänta på samtal från sjukan pga av ett operationssår som fortfarande blöder å med ett hematom från helvetet! Tänk vad tiden går sakta när man väntar......

Vallningsexpert

Kategori: Allmänt

Helt plötsligt kändes det som att jag fick feber inne i kroppen. Det spred sig sakta utåt och över hela kroppen.
Det kändes som att jag kokade, blev micrad....varm innifrån och ut. Skitkonstigt!

Ringde min goda vän, och tillika vallningsexpert, Anki för att höra om det var vad jag trodde.
Och det var det...... Hon uttryckte det som så " Ja, Mia, nu har du haft första mötet med nåt som kommer bli din trogna följeslagare framöver. Ni kommer att umgås mycket. Grattis till din första vallning!"

Jag visste ju att det skulle komma, men inte så fort.....och inte så varmt ;)
Men nu är det här! Så ser ni mig någonstans och jag sliter av mig plagg då vet ni varför!

                                       

Nu väntar jag bara på resterande av härligheterna som komma skall :)
Give it to me!Dagarna går, men hematomet består

Kategori: Allmänt

Tjohejsan!

Onsdag idag, och 6 dagar sen operationen.
Var tvungen att gå tillbaka i bloggen och läsa hur jag kände det efter förra operationen. Det är ju ungefär samma ingrepp jag gjort, bara tagit bort lite andra saker.
Det är bara att konstatera att jag grundmådde bättre förra året.....alltså, jag var inte lika "sjuk" innan operationen då som nu samt att jag kan utläsa, av vad/hur jag skrev, att jag var gladare då. Så jag tycker att jag repade mig snabbare då och orkade mer efter operationen.
Jaja, det är bara att utgå från det här läget nu och göra det bästa av det!!

Det värsta nu är nästan det där jäkla hematomet :( Stort som en fotboll, hårt som betong och ont som fan! Jag både ser ut att vara och hasar omkring som om jag vore gravid.
Hemska tanke.... en kärring på 46 som e på smällen :D 
Tror jag måste skaffa mig en ny tröja med snyggt tryck ;) 

 

Nu är det snart påsk också! Inte har jag pyntat, handlat eller planerat. Fredde åker till Sthlm med sin pappa och Chrille kommer inte hem så det känns inte som att det är nån mening att göra nåt. Jag mår inge vidare så några större utsvävningar blir det ändå inte. Hoppas på fint väder så jag kanske kan försöka mig på nån liten promenad iallafall, eller åtminstone sitta på balkongen och få lite sol.

Idag ringde jag och bokade in en ansiktsbehandling.....i morrn... Hur tänkte jag då? Hur ska jag ta mig ner på stan? Jaja, det löser sig alltid på nåt sätt. I värsta fall får jag ta en taxi ;) 
Jag ska dit och få lite ompyssling! Så de så! Behöver det!
Önskar att jag orkade ta mig till ett solarium också....behöver lite färg på denna vitvita kropp! Ser fan död ut!
Men det kommer det med!

NU ska jag vila lite. Har inte vilat på hela dagen, faktiskt. Klev upp före 9 och bäddade sängen och har varit uppe sen dess :)) men nu säger kroppen att det är dags att vila en stund!