lugnistormen

Torsdag

Kategori: Allmänt

Vad härligt att vakna på morgonen och må bra :) Fattar inte att det kan kännas så här! Men det är underbart och jag njuter!

Har haft en bra morgon med kaffe, dusch och hundpromenad. Nu ska jag snart göra mig klar och åka till Arctura för att äta lunch med Anki och Kerstin. Ska bli så kul att träffa Kerstin :) Ja, Anki med såklart, men Kerstin är det så länge sen och långt emellan jag träffar.

Magen blir bättre o bättre :) Nu går jag bitvis ganska obehindrat. Och det stramar inte lika mycket när jag reser mig upp, heller. Finns hopp :)
Snittet är ganska långt, ca 25 cm, och det är lite svullet och blått fortfarande. Men det ger väl med sig, antar jag.

Åsså hoppas hoppas jag att jag ska åka på en liten tur nästa vecka.....♥

Änglaseans

Kategori: Allmänt

Igår var jag på en Änglaseans. Jag hade egentligen inte en aning om vad det var, men jag andae förstås att det skulle vara ett medium som stod i kontakt med änglar....det hörs ju liksom -Änglaseans :)

Å eftersom jag är intresserad av det mediala och gillar änglar, så tyckte jag att det skulle vara kul att vara med.

Birgitta, som höll i själva seansen, är en kvinna som jobbar med medial utveckling. Hon är väldigt duktig och allt kändes mycket trovärdigt. Hon var alltså i kontakt med några Mästare och Ärkeänglar, vilka förmedlade budskap till oss genom henne.


Ärkeängeln RafaelVisst, en del kändes lite flummigt, men inte för de som är inne i detta och tror stenhårt på det. Men för mig var de ju första gången och jag hängde kanske inte riktigt med på allt.

Det pratades ganska mycket om den Violetta Flamman. Jag fattade ingenting om jag ska vara ärlig. Så jag var tvungen att googla på det.....och så här står det:Den Violetta flamman

" Den silvervioletta flamman är en gåva från Gud. Den kan man meditera till, men kan rena eller bara vila i. Den ger en renhet in på molekylnivå.  Den violetta flamman har använts i tusentals år. Den återintruducerades  till jorden för att vi skulle ha den som tröst i svåra tider. Mästaren som kanaliserade  den var helgonet Saint Germian, som levde som mystiker i början på 1500-talet.. Den Ultravioletta flamman skulle höja våra frekvenser på jorden och hjälpa människan att rena bort allt som sinnet tagit över. Denna flamma kallas även för nådens och förlåtelsens flamma och den hjälper oss att rena oss själva på cell och molekylnivå. Den går så djupt i vårt undermedvetande och i vår kropp, så det finns ingenting som denna energi inte berör.
Denna flamma löser också upp karmiska mönster som finns i oss, och hjälper oss att renas i tanken.
Denna flamman går inte bara på smärtan här och nu eller på en händelse, utan går på djupets orsak och behandlar och renar där. Denna flamman är en mycket högfrekvent energi som tränger in i våra minsta delar i kroppen. Denna flamma är ren kärlek och det är guds gåva till männskligheten.

Den violetta flammans budskap är : JAG ÄR "


Denna text hittade jag HÄR. Gå in och läs om ni vill se hela texten. Jag har bara tagit med lite. 

Jag är ju inte direkt nåt stort fan av Gud så att det ska vara en gåva från Gud känns väl inte så trovärdigt kanske. Men vem vet, kanske jag har fel och Gud finns/fanns.....

Det som var riktigt intressant var att Birgitta fick kontakt med några av våra personliga Guider. Och det som kom fram från dem var väldigt trovärdigt och exakt :) det tror jag vi alla tre, som fick nåt till oss, tyckte.

Nu vet jag att jag är på rätt väg :) och varför det händer så mycket konstigt hemma hos mig!

Summasumarum: jag tyckte var en fin kväll, intressant och omtumlande på många sätt. Många jättehärliga människor med en fantastisk utstrålning. Kommer med all säkerhet att gå igen!

Nu till nåt lite mer jordnära: Föräldrarådsmöte...
Tjingeling!Idag då?

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
Idag blir det lunch med de rara kollegorna Lotta, Helen o Maria! Ska bli kul att träffa dem :)

Det tråkiga i det hela är att det är väl kaos på jobbet snart igen....åsså är jag sjuk...Hmmmmm, kanske därför han passar på den fulingen, eftersom den uppkäftigaste i personalen inte är på plats o gormar. Men som fack- och skyddsombud tar jag tag i detta iallafall...bara så du vet!

Ikväll blir det en Änglaseans :) Gissa om jag ser fram emot det! Undrar vad det är.....

Ja, annars känns livet helt underbart!
Har inte haft det där hemska onda på 2 veckor nu! Inte en morgon med huvudvärk (inte en dag heller för den delen), inte denna ofattbara trötthet, inte den där totala avsaknaden av energi och lust, ingen feber, inga krampaktiga smärtor.....bara lite ont i såret, men det gör inget!

Jag tror detta kommer att bli en bra vår, sommar och ja, ett helt underbart liv :)

Är så tacksam! Jag har så fina vänner, såna underbara söner, go släkt och så Ozzy, förstås!
Åsså Du, Du gör mig så glad!


Nä, nu måste jag göra ett ryck!

Plus o minus

Kategori: Allmänt

Dagens +

* Klarade gårdagen helt utan smärtstillande
* Underbara SMS
* Ozzy är hemma hos matte
* Anki kommer på lunch


Dagens -

* Måste till en affär.....och därmed be nån om hjälp :/
* Det snöar
* Kallt ute


I morgon på kvällen ska jag på en Änglaseans. Vet inte vad det är, men jag ser fram emot det :) Tror det kommer att bli häftigt!!

I morrn efter p-mötet kommer mina fina kollegor Lotta, Helen o Maria hit! Ska bli jätteroligt att träffa dem och surra lite!
Tråkigt är att vår chef har ballat ur helt igen.....så jag avundas dem inte mötet i morrn....faktiskt skönt att vara sjukskriven. Men som fackombud får jag ju veta en del ändå, och kommer säkert att ha en del att ta tag i sen. Jag skulle nästan vilja gå på mötet i morrn, men för min egen läknings skull ska jag strunta i det.

Har en mycket rolig vecka framför mig :) Det känns som att allt kommer att bli sååååå bra!

Men nu ska jag upp ur soffan och försöka få till en god och näringsriktig lunch att bjuda min rara väninna på!

Kramkram!!

 

Totalkaos i hela mig!

Kategori: Allmänt

Men herregud, vad är det med mig?? Jag kan inte göra en sak i taget, hela jag fladdrar runt som en virvelvind.....och får ingenting gjort.

Snälla.... gör nåt ;)

Under tiden lyssnar jag väl på en fin liten sång av LeMarc 


 

Hej vänner!

Kategori: Allmänt

Söndag idag.... snart två veckor sen operation och jag har gått min första hundpromenad :) Den blev inte så lång, och det gick sakta. Men vad gör väl det? Jag återhämtar mig!!

I fredags åkte jag med en av mina Anki'ar till Sundsvall :) hennes dotter Emma o pojkvän Erik var också med. De körde som två små änglar, medan jag o Anki huserade i baksätet.
 Vi var in till stan en sväng och sen ut till Birsta. Shoppade lite kläder och lite grejer på IKEA, så jag är nöjd!
När vi kom hem följde jag med dem hem och blev bjuden på god middag och ännu mer trevlig samvaro. Men när kl, blev 01.00 var jag helt slut, så då kom Christian och hämtade mig. Skönt att komma hem och lägga sig efter en så lång dag!
En jättebra dag var det :)

Allra mest glad är jag över ett litet möte i en röd liten bil, under alldeles för kort stund ♥ Fina du!!


I onsdags var jag till Brunflo och hälsade på en av mina Lenor och hennes Mattias. Lena klippte och slingade mitt hår! Hon är så duktig, den tjejen, på allt hon gör :) De bjöd mig på jättegod middag också. Härliga vänner, det där :)

Har en bra vecka framför mig :) många roliga saker..... åsså några inte så roliga, som Föräldrarådsmöte, men det gör inget :))

Nu ska jag fortsätta städa litegrann. Det behövs.....

Hel!

Kategori: AllmäntJa, då var jag healad då :) Det var en härlig upplevelse..... hela stämningen hemma hos E och hela hon är så lugnande och varm och välkomnande, så man känner sig så omhändertagen och harmonisk.
Under själva healingen kände jag värme, speciellt i händerna, Det som var mest fantastiskt var att jag under hela tiden inte kände nåt obehag av min tinnitus..... men det märkte jag först när jag gick därifrån och den liksom kom tillbaka med full effekt.
Jag ska dit igen om en dryg vecka, ska bli så häftigt!

Efteråt åkte jag in på bowlinghallen och morsade på mina kollegor som hade planeringsdag. Ingen överraskning direkt, men chefen hälsade knappt.... han förnekar sig aldrig. En riktig skitstövel är han! å inte bara mot mig, vilket jag trodde ett tag.Sen hem o sova.....jag o Ozzygubben sov länge o väl. Skönt det! Fredde var så snäll att han gick ut med Ozzy på kvällen, så då kunde jag ha min vovve hemma under natten. Mysigt med sällskap i sängen ;) fast han är så varm nu när han har så lång päls, så han sover inte gärna nära utan lägger sig nere vid fötterna.

Ha en härlig dag alla! Jag ska till Brunflo o hälsa på härliga Lena o Mattias en sväng!

Time for Healing!

Kategori: Allmänt

Gomorron :)


Äter lite frukost nu och ska snart dra mig iväg mot ett spännande möte. Jag ska få Healing :)

Återkommer senare och berättar hur det var....

Kramkram

Alla Hjärtans Dag!!

Kategori: AllmäntHa en alldeles underbar Alla Hjärtans dag!! 
Hoppas ni får många kramar :)


Själv hoppas jag också på kramar, från sönerna ;)


Meeeeen, som sagt....Jag är inte bitter ;))
Jag klarar mig själv jag .....

Nädå det kommer att bli en alldeles fantastisk dag :)
Ska ut och se om det går att köra bil.... Hoppas på det!

Kraaaaaaam från mig till er alla!!

Om Mia.......

Kategori: Allmänt

Lovar du att vara ärlig? Jaaaaaaaaaa
Du heter? Inger Maria
Smeknamn: Mia
Låt som när du är ledsen sörjer till? Ingen direkt....men texter som passar in på mina känslor kan få mig att gråta. Som första gången jag hörde "Du får inte" med Sonja Aldén...då slutade inte tårarna att rinna.....
Beroende av? Kaffe o kärlek :)
Vad tror folk om dig? Antagligen att jag är bitchigare och hårdare än jag är
Stämmer det? Jaa, alltså att jag INTE är så bitchig och hård som folk antagligen tror ;)
Vad får du oftast komplimanger för? Av nån konstig anledning, mina ögon
Vad säger du för att imponera på någon? Inte ett dugg! Ta mig som jag är eller skit i´t!
Hur imponerar man på dig? Genom att vara ärlig och snäll... och är man dessutom smart, så är jag såld!
Brukar du skratta för dig själv? Jajjemen, ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Nu är jag på väg hem :D
Var bor du? Östersund
Trivs du där? Nääää, kallt, vinter, långt till allt, för litet ...... jag vill ha sol, värme, närhet till hav, större utbud MEN med tanke på att jag har mina barn och vänner här så funkar det :)
Äger du några converse? Nope
Sprit, cider, vin eller öl? Vin :)
Brukar du bli för full? Har hänt...men det är ett tag sen... Å jag kan inte lova att det inte händer igen....tyvärr :(
Vad har du för mobil operatör? Telia
Är du allergisk mot något? Pälsdjur, dofter och fega, elaka människor
Har du haft sex idag? Nääääää
Hur svarar du i mobilen? Med mitt namn
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Att hon skulle komma hit en sväng under kvällen
Antal timmar sömn inatt: typ 4-5 timmar
Sov du ensam? Jupp :(
Brukar du komma i tid? Japp, i princip alltid! Tycker det är oförskämt att inte göra det!
När mår du bra? När mina nära o kära mår bra
När blev du fotad senast? Igår på ett 50-årskalas
Hur känner du dig nu? Lite trött, men förväntansfull.....
Vanligaste färg på dina kläder: Svart i alla färger ;)
Vad tycker du om fötter?  JAG HATAR FÖTTER!!! Det är det äckligaste jag vet! Spyyyyr!!!!
Vad saknar du? En man att älska och dela livet med <3 Sen ser jag fram emot att må bra, fysiskt. Saknar även att få umgås med mina barn lite mer. Längtar efter att få träffa mina underbara släktingar och få rå om dem :)
Hade du en bra kväll igår? Mycket!
Favorit dryck på morgonen: Kaffe med mjölk, men först ett glas vatten.
Rakar du benen? Jomenvisst!
När brukar du oftast gå och lägga dig? Senare o senare.....nu typ mellan 23-02 nånggång
Är du blyg? Ja, faktiskt.....
Sysslar du med någon idrott? Nänä
Vill du hellre ha mail än brev? Spelar ingen roll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Jajjemen! men om den sen är varaktig vet jag inte
Har du spytt offentligt? Tror inte det.... Jo, förresten.. i en buss med mina kollegor, efter en firmafest...Huuuugaaaa Tack, ni som höll i påsen!! Det är iofs drygt 20 år sen, så det torde vara preskriberat nu.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? 
Jag skulle behandla en kvinna som en gudinna...
Är du nöjd med ditt liv? I stora drag ja, men saknar en kärlek :)
Är du bortskämd? Nä, inte det minsta
Vad gör du i morgon? Vet inte riktigt. Ska försöka färga håret och sen ut o se om jag kan köra bil än.
Vad är det värsta du vet? Falska, inställsamma människor! Sen gillar jag inte såna som slår kvinnor o barn heller.......  åsså har jag lite svårt för dumhet....
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Så mycket som möjligt :)
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Vet inte
Vad längtar du till? Våren och tillfrisknande, först o främst!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Oooo ja, de allra bästa!
Vad använder du för shampoo? Varierar
Vad är det finaste du fått? Mina barn såklart
Tycker du om någon just nu? Jaaa, jag tror det....
Du samlar på? Änglar
Gröna eller röda äppeln? Färgen spelar ingen roll, bara de är saftiga
Vem ringer du när du är arg/ledsen? En vän eller syster. Oftast Anki eller Pippi
Gillar du golf? Näpp
Vilken tid gick du upp idag? Vaknade vid 8, men klev inte upp på riktigt förrän vid 12 :)
Har du sovit i din egna säng inatt? Jaaaaaaa
Har du strumpor på dig nu? Näpp
Är det okej att gråta? Självklart!
När grät du senast? I onsdags när jag mådde skit efter operationen
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Må rätt gott och le ganska mycket :)
Bär du glasögon eller linser? Ja, linser oftast, glasögon väldigt ibland
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nix
När går du upp ur sängen en helgmorgon? Inte så sent, vill ta vara på lediga dagar eller så jobbar jag ju, och då blir det ännu tidigare.
Har du piercing? Hål i öronen, men nästan aldrig örhängen.
Har du tatuering? Ja, en sol
Vill du gifta dig? NEJ!!! Aldrig mer!
Vill du ha barn? Inga fler än de jag har :)
Solar du ofta? På sommaren så ofta jag kan, men inte annars
Är du bra på att laga mat? Det tycker jag ;)
Är du flygrädd? Inte alls
Hur vig är du? Totalt inte alls
Är du musikalisk? Nä, men en jäkel på karaoke efter ett par glas vin :)) eller var det kanske bara jag som tyckte det...???
Vad dricker du helst när du är törstig? Bubbelvatten
Vilken är din favoritglass? Är inte så förtjust i glass, men en Piggelin om det är väldigt varmt
Tror du på ett liv efter döden? Ja, ooh ja!
Tycker du om sushi? Försöker att lära mig att tycka om det....går ganska bra :)
Vad äter du helst när du ser på film? Äter chips.....borde äta frukt
Bor dina föräldrar tillsammans? De är döda, så på nåt sätt är de väl tillsammans nu....kanske
Har du tandläkarskräck? Mmmm, det har nog alla som träffade på tyskan i Gällö
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Vet inte...både och tror jag
Vilken ögonfärg har du? Gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Ja, det har jag
Röker du?
Hur ofta tränar/motionerar du? Normalt promenerar jag varje dag med hunden...
Senaste låt du hörde? Wish you were here
Vad gör du nu? Väntar på ett godnatt-sms, så jag kan somna sen..... 

Uppdatering.......

Kategori: Allmänt

Hej o hå!

Operationen över och allt har gått bra :)

tisdagen efter op så kom jag upp på rummet vid 15-tiden. Mådde rätt okej, men var ju trött såklart. På kvällen kom mina underbara pojkar och hälsade på. Jag var otroligt pigg, så jag tänkte att det här kommer att gå som en dans.......

....ja, möjligen en döddans......för onsdagen var den jävligaste dagen jag varit med om :( Fy fan för att må så illa, vara så yr och bara vilja dööööööö. Men det gjorde jag inte så....

torsdagen blev lite bättre :) Fick i mig lite mat och kom in i duschen (lite yrt där måste jag säga) så det kändes rätt okej. Dagen gick och hemlängtan började gnaga lite i maggen...

så på fredagmorgon vaknade jag och kände att Idag ska jag åka hem!! Sagt o gjort, packade min väska och drog :)

Skönt att komma hem till mina grejer, min soffa och min säng.....och min vovve :) Nu bor han iofs hos Micke, när jag är lite justerad, men är ju hem o hälsar på mig lite då o då eftersom Micke är så snäll att han hjälper mig lite med skjuts och handling och sprutorna.....

Fredagen hemma var lugn och skön. Sov i hela 7 timmar första natten i min egen binge :) så

lördagen, idag, har varit en härlig dag! Vaknade med lite trevligt smsande :) sen kom finaste Anki med vovve på frukostbesök. Fina tulpaner fick jag av henne :) Tack!!

Efter det vilade jag litegrann.....och sen kom raraste Lena H på kaffebesök. Hon hade gjort ett så fantastiskt fint halsband till mig, en svart liten ängel.... bara älskar det!! Å dessutom hade hon gjort en annan ängel i ståltråd. Helt underbaaaaar!!! Den ska jag hänga i fönstret i köket.
Hon är så talangfull, duktig och generös, min fina vän!! Tack!!

Sen, mina vänner, tog jag min nyopererade magge och drog på 50-årspartaj :) Hahaha, nä, överdriver litegrann.... Men idag var dagen då vi skulle överraska Monica Molin på hennes (kommande) 50-årsdag. Å det ville ju inte jag missa helt o hållet, så jag samlade alla mina krafter och åkte iväg. Samling kl 16....upp och in och sjunga. Mat o dryck, sånger o skratt, tårta o paket, lite lekar o stoj hann jag med innan det blev dags att åka hem och fylla på med värktabletter o en spruta. Trött som en gnu, men superglad att jag åkte iväg!! Grattis Monica!! Å tack alla som var med!

Nu har jag sett på den vansinnigt superduperdåliga Mellon. Skött om mina fötter litegrann....huuuuu och nu hamnat i sängen.

What a day! Glad är jag!!

Åååååå just det ja, höll alldeles på att glömma berätta. Jag har fått blommor idag med en Krya-på-hälsning från En beundrare..... Hmmmmmm, spännande värre ;)

Nu ska jag sova....... och hoppas på en fantastisk söndag!


Hej! Mitt namn är Mia Ludvigsson :)

Kategori: Allmänt
Helt plötsligt, bara sådär så var det bytt.
Jag trodde att jag skulle få nån förvarning typ att "nu har vi behandlat ditt ärende, och ditt namnbyte kommer att ske den 20 februari". Men icke sa nicke.
Jag försökte att skriva in mig på sjukan i morse som Maria Olofsson....men si nån sån hade de inte i rullarna. Hmmm, sa jag, vad konstigt..... De tog personnumret och sa sen " Men du heter väl Ludvigsson?"
Hahaha, jag så kan det gå! Inte lätt när man byter namn som andra byter underkläder ;)

Nu är jag här! Hoppas på en nystart liksom. Nytt namn, singel och snart opererad för ett bättre mående!
 Känns najs!

Träffade precis på en av sköterskorna som ska jobba här med mig. En klasskompis från Gällö :) Kul!!
Hon har varit här o lämnat lite attiraljer för dusch, navelpill, toabesök och påklädning....
Njaaa, hade hellre tagit lite vin, choklad och kärlek :) Men man ska väl vara glad för det man får!Å tänk vad alla är snälla här :) Jag blir så glad! Två sjuksköterskeelever har varit med mig idag, de är jätterara. Tjejen ska vara med på operationen i morgon med och sen hjälpa mig efteråt. Det är ju jättebra att hon får vara med om hela grejen. Från inskrivning till utskrivning...och allt däremellan!

Träffade iofs en riktig surkart....mannen som gjorde/tog (vad säger man??) EKG på mig. Han var inte munter....tur jag var på bra humör och bara skrattade åt honom.
Hade jag varit deppad hade jag nog spolat ner mig efter mötet med honom :/

Nu kommer snart fina vännen Anki :) så då blir det lite kaffe!

Fjärilar

Kategori: Allmänt

Ojojojoj vad jag har sovit kasst inatt.... å inatt har det inte varit bra kasst, utan bara kasst.
Är nog rätt nervös inför operationen ändå :/ men jag ska ju inte göra den idag, så det är väl självaste fan att jag ska ta ut nervositeten i förskott, liksom.
I morrn, däremot, ska jag opereras, så jag lär väl ligga sömnlös i natt med.
Om de inte ger mig nåt himla gott att sova på ;)
Jag har som haft invadering av fjärilar i magen..... de pirriga små rackarna fick sällskap av nervösa illbattingar i natt. Då förstår ni att det blir kaos.....och jag kunde bara inte sova!

Men nu är jag uppe och snart iväg. Får väl se vad som händer idag då.....
Tror inte att det här kommer att bli kul, men det kommer att bli bra :)


Kom o håll mig i handen ♥

Dagens

Kategori: Allmänt

Dagens braiga


* bara tre dagar kvar
* härliga sms
* - på vågen :)
* Helg!
* Polen är bokat o klart!
* tulpaner
* Ozzy, både vovve och Osbourne ;)


Dagens inte lika braiga

* snö ute...... å mer på väg ner
* att jag gjort nån ledsen, som jag tycker mycket om :(
* känner mig lite ensam    


Men nu är det bara att rycka upp mig och åka ner på stan. Måste köpa lite grejer.
På måndagmorgon kl. 9:00 läggs jag in på sjukan. Blir väl en massa provtagningar å sånt under dagen. På tisdagmorgon, om inget akut dyker upp för tant doktorn, så opereras jag :)
Det känns som att jag ska få ett nytt liv! Kan inte tänka mig hur det kommer att kännas sen, när jag inte ligger utslagen en vecka i månaden.
Vad mycket tid jag kommer få, att göra saker som jag tycker om istället!

Ha det bäst! å tyck om varandra!!

:)

Kategori: Allmänt

 på er!!

Åååååhhhhhh

Kategori: Allmänt

Har hittat, eller kanske "fått" en ny favvolåt!
Ytterligare en som jag kommer att spela tills sonen spyr och hunden kräks ;)
Men vad gör väl det???
 Me like!!

 

Och, NEJ, jag har ingen ny kärlek....men den som slutar hoppas, slutar ju leva :)

Men vad är detta??

Kategori: Allmänt


VA FAN!!!

It´s fucking snowing!

Har ju sagt att jag inte vill ha snö, vinter o kallt! Varför göra så här då?

Nä, lägg ner detta snöande och plocka fram våren!
Vårkänslorna har jag redan, så det är bara lite värme o sol som behövs :))

Får man va så här glad?

Kategori: Allmänt

I morse vaknade jag med ett leende.... Vad händer egentligen? Länge sen jag kände mig så här!

Snällaste Fredde gick ut med Ozzy i morse så jag fick sova vidare. Och efter en god frukost tog jag en långpromenad med hundar och Anki. Solen sken och det pirrade i kroppen. Är våren på väg?
Lena kom sen på kaffe, alltid lika kuligt!  Tänk villka fina vänner jag har :)

Å vet ni? De ringde från socialkontoret och nu finns det en tjej som jag ska bli kontaktperson åt :) Det är ett tag sen mitt senaste uppdrag avslutades så jag har väntat på ett nytt!  Det ska bli spännande och skojigt! Hon är i min ålder och har psykiska problem. Kommer att bli bra det!
Jag tycker man ska göra det man kan för andra. En dag kanske jag behöver nån, och då hoppas jag att det finns nån där som vill stötta mig!


Och vad som är ännu bättre är att de även ringde från sjukhuset :)

Jag ska läggas in på måndag och opereras på tisdag! Jag är så glad att jag inte behöver vänta ända tills i april. Snart, snart kommer jag att må bra, och slippa ligga däckad minst en vecka i månaden!

Bara en massa roligt :) Jaaaa, nu är det även bestämt och bokat (snart iallafall) att vi åker till Krakow den 4 maj. Att besöka Auschwitz, är väl huvudmålet med resan men vi ska göra annat med. Umgås förstås och ha det trevligt tillsammans. Jag, Pippi, Sandra, Agneta, Jonny o Emma blir det som far. Skojigt!


Jojust ja! Jag träffade en kompis kompis.... å hon har gått&går utbildning hos Terry Evans. Fatta vad spännande!! Jag ska få komma till henne på healing och följa med på en Ängla-seans :) Jag är så pirrig och förväntansfull!
Å det kommer att bli så bra!!Sen hoppas jag att det blir mer bra o roliga saker som händer....det är mycket som ligger o pyser och bara vill komma fram :)

Seså....kom igen nu! Jag väntar ju!!

Ett inlägg bara.....

Kategori: Allmänt

Hmmmmm, väldigt lite sömn nu flera nätter i rad. Är trött som en gnu, men det går bara inte att sova.
Somnar vid 1-snåret och vaknar runt 3-4-tiden. Måtte det vända! Känner att det börjar bli jobbigt nu.

I går var det fullt ös hela dagen :) Trodde jag skulle vila efter jobbet, men icke sa Nicke! Drog iväg på stan och uträttade viktiga ärenden. Nu känns det bra och jag tror att det blir en nystart på många sätt!

Hem och rasta vovve, käka lunch, kaffe med Anki. Sen tänkte jag vila, men det ville inte kroppen så då tog jag o packade ihop mig för att skaka röven i ett Afrodanspass! Skitkul! Jag har hört rykten om att det kändes ända till Stockholm och Drosbacken. Men det bju´r jag på :))
När jag efter passet låg i ett svalkande bad togs det snabba beslut om att dricka lite kaffe på kvällskvisten :) Upp ur badet och snabbt iväg! En väldigt trevlig bekantskap :) men en trött Mia.... så risken är väl att jag gjorde ett halvblaskigt intryck :/ Å tulpaner fick jag :) Hmmmm, det var ju väldigt passande eftersom det är mina favvoblommor!

Nu har jag varit på möte på jobbet, det var som vanligt inte kul...fast det gick ändå rätt bra idag. Kan det bero på att jag är så trött så jag inte ens orkade lyssna?? Som vanligt skriver jag protokollen, men idag fick jag inte ner så mycket på pappret så det kommer att bli ett fattigt protokoll. Hoppas jag inte missat nåt viktigt, bara!

Ska försöka slå igen de gröna en stund nu, när till och med Ozzy är lugn..... eller så gör jag som igår; ÖKAR och kör på tills jag stupar :)

Tjingeling!