lugnistormen

Läs inte! Ett jävla trist, deprimerande och tråkigt inlägg!

Kategori:

Jag vet att det inte är så många som är här inne och läser. Jag har ju inte skrivit direkt mycket eller ofta de senaste åren, så det är klart att folk droppar av och sen glömmer bort att den härbloggen ens har funnits.
 
Därför kan jag skriva ett deppinlägg. Inte många som läser och tycker att jag ska sluta tycka synd om mig själv, fast det är inte det jag gör...egentligen ;)
 
Jag är så himla less på mitt blodtryck. Vet inte vad jag ska göra för att må bra :( Det är högt och ibland till o med skyhögt, trots att jag medicinerar.
 
I våras kände jag at jag blev mer o mer trött, orkade inget. Inte en gå till jobbet, vilket tar ca 3 minuter, utan att behöva vila. Ringde och bokade tid på HC. Där konstaterades att min puls låg på 42-50, alldeles för lågt. Och mitt blodtryck låg runt 150/100, vilket är alldeles för högt för en som även äter blodtryckssänkande medicin.
 
In med ytterligare en medicin. Åkte på semester till Sthlm, orkeslös och lite yr. Hamnade på SöS-akuten en kväll,med en puls på 49 och ett tryck på 216/124. Mådde inget vidare då :(
Den läkaren höjde då dosen av den nya medicinen och tyckte att jag skulle sluta med den gamla, som jag ätit i ett par år. Den medicinen var tydligen inget vidare för mig, då den ofta sänker  pulsen rejält. Sagt och gjort.
 
Började må bättre, och tlll slut så pass bra att jag faktiskt inte flåsade så fort jag rörde mig. Orkade till och med ta ett motionspass :)
 
Men nu förra veckan så började helvetet om igen...... Högt tryck, yr, illamående, svimningskänslor. Kom hem från jobbet i onsdags och tänkte att det kanske var dags att kolla trycket lite.  Det låg då på 181/123 och en puls på 59. 
Ringde HC på torsdag, fick komma direkt. Ytterligare en medicin insatt. Har bara ätit den i 3 dagar än, men inget är bättre, Jag har kvar alla symtom + domningar, tryck över halsen, en tyngdhetskänsla över huvudet.
Vafan är det som händer med mig?????? Jag bllir tokig!
 
Jag vill inte ha högt blodtryck. Vill inte vara yr, må illa, ha huvudvärk, ha hjärtklappning, ha en ökad risk för stroke och hjärtinfarkt - så därför äter jag dessa mediciner, som av nån jäkla anleldning har precis dessa biverkningar! Hur sjukt är inte det???? Vad ska jag göra??
 
Alla säger dessutom att övervikt ökar risken för högt blodtryck.....men vafan, jag går ju upp i vikt av dessa mediciner!!
Alla säger dessutom att man mår bättre av att motionera. Men jag kan ju inte göra det när jag är så yr, har svimningskänslor och inte kan andas!
 
Känner mig fast i en väldigt nedåtgående spiral som jag inte tar mig ur. Är snart helt desperat! Vet inte hur jag ska ta mig ur.
 
Jaja, det var skönt att skriva av sig. Även om inget blev bättre av det....men jag fick ur mig det iallafall.
Känner inte att jag har nån som orkar lyssna på mig, så då skriver jag här istället. Här, där inte många heller läser.
 
Over and out!
 
Dagens tryck :
151/100 med full medicinering! Jippi...eller inte :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så jävla trist

Kategori:

att sitta på lördagmorgon, äta frukost och lösa Melodikrysset...alldeles ensam :(
Jag är verkligen ingen ensammänniska. Jag vill vara tillsammans, leva tillsammans.
Jag vill ha tvåsamhet och kärlek.
Blääää vad jag kan känna mig ensam ibland.
Men det ska väl vara bra det också, har jag hört. Att inte alltid ha det roligt, bra och vara nöjd.
Man ska som plågas lite emellanåt, för att sen riktigt kunna uppskatta och njuta av de bra stunderna.
Vilket jävla skitsnack!! 
 
 
Väntar på de goda stunderna....
 
 
 

Kvällspromenad

Kategori:Jag och Ozzy tog oss en långpromenad i det sköna vädret. Det är en härlig vy över Östersund, när man står på Frösön.
Vilken tur vi har som får lite förlängning på sommaren :-) bara att njuta!

Efter regn.....

Kategori:Just nu är det lite jobbigt. Men jag hoppas och tror att det snart känns bättre!
Många funderingar och frågor och tankar som jag inte riktigt kan sortera.

Vill och vill inte.
Önskar och önskar inte.
Längtar och längtar inte.
Gläds och gläds inte.
Hoppas och hoppas inte.


Aug. 20, 2013

Kategori:När inte hjärna, hjärta och mage är överens.... är det väl inte konstigt om allt känns upp o ner?

Funderar....

Kategori:

Kan detta vara något för mig? Massa kilon och ett jäkla högt blodtryck är inte kul att ha! Funderar på att testa. Hur svårt ska det vara att äta liiiite två dagar i veckan?
Idag har jag dock inte ätit mer än ca 400 kcal, så det är väl läga att kalla det en start?! Eller hur?
Ja, vi får la se! Hungern kanske gör mig till en avhoppare innan jag ens börjat ;)

Aug. 09, 2013

Kategori:Känner förändringarnas vindar blåsa!
Ska jag hålla i hatten och ta skydd tills det lagt sig? Eller kliva ut och stå med utsträckta armar, låta mig fångas upp och se vart vinden för mig?