lugnistormen

Snart midsommar!

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Jag jobbar i natt och nu är det lugnt på bygget, men det är fortfarande lite tidigt att sova så jag tänkte skriva en liten hälsning här på bloggen. Det hör ju inte till vanligheterna att jag gör inlägg här inte ..... ;o)

 

Jag har tagit ett beslut! Har funderat fram och tillbaka....mest tillbaka eftersom jag inte riktigt vill. Svårt, men välbehövligt! Nu när det är taget så måste jag säga att det har lugnat ner sig i min mage. Jag mår inte alls lika dåligt som jag gjort under några månader. Men jag är ledsen, väldigt ledsen :o(
Jag vet att det kommer att gå över, så det är bara att trava på!
Jag är hellre ledsen ett tag än att ha det som det är nu.

Tror & hoppas på en ljus framtid och kärlek! Bara jag valt rätt väg.......

 

I morgon är det midsommarafton! Vad ska ni göra?
Jag ska åka till en stuga nånstans i Hammerdalstrakten och umgås med Lena, Hans, Tomas med flickvän och Micke. Ozzy ska såklart med också. Hoppas på fint väder och trevligt umgänge......tror mer på umgänget än vädret, faktiskt ;o)
Ska plocka sju sorters blommor och se vem jag drömmer om......antagligen kommer jag inte att kunna sova utan får ett rejält allergianfall :o) men det kan det vara värt!
På midsommardagen är det visst bilbingo i Häggenås å dit ska vi!!

Fredde är med sin far o Mona i Finland, de skulle på nåt bröllop. Kul!! Trist bara att jag inte fått nån kontakt med sonen. Har provat ringa o smsa....men ingen respons. 
Den äldre ska väl umgås med polarna och ha det gött. På måndag börjar han sin fasta anställning på 118100. Kul tycker jag! Då vet jag att han har pengar varje månad till hyran :o) Han flyttar till egen lya den 1/7! Kul tycker jag! Jag tror att han tycker det ska bli riktigt skönt att flytta! Å det är väl inget konstigt med det, han är ju 20 år.
När han pratade om att flytta, för ett bra tag sen, så lovade jag bort mina soffor till honom......och nu är det alltså dags! Jag gillar mina bruna, fina soffor, men har varit sugen på en stor soffa med divaner så nu har jag köpt mig en sån :o) Kan inte hämta den förrän de andra sofforna är ute, så jag får vänta en vecka till!


Undra vart släkttrollet ska flytta den här gången då?????

Om en månad sitter jag i Vålbacken tillsammans med mina underbara släktingar! Kan inte fatta att tiden går så fort! Snart är vi där och fan vad kul vi ska ha!!! Tänk att det är ett helt år sen vi var på Öland! Längtar som en tok!!!! Den 23 börjar träffen och den 25 åker de hemåt igen. Lyckligtvis stannar nog Sandra, PM och Julia några dagar till :o)  Kuligt! Ja, alla som vill får stanna, såklart! Jag ordnar med plats om det är så!!
Hoppas ni alla fått inbjudan och informationen som jag mailat ut! Om inte så hör av er!



Många härliga hundpromenader har det blivit de senaste månaderna. Många av dem tillsammans med min kära vän Anki och hennes vilde Milton. Tog en så fin bild på Milton häromdagen, men då mådde hans matte inte så bra så hon var inte med :o(


Här är en bild på Milton och Ozzy, när de vilar efter en långpromenad.

Stiliga killar!

Nu kan jag snart gå o lägga mig! Det ska bli skönt, är ganska trött. I morgonbitti så sticker jag härifrån kl. 9 och åker då handlar lite. Sen hoppas jag att Micke vaknat till liv så vi kan dra mot Österåsen och hämta husvagnen och sen dra till Hammerdal......men jag vet som sagt inte vart vi ska! Får ta o ringa Lena i morrnbitti o kolla!

Ha en underbar midsommar allihopa!




Usel bloggare

Kategori: Allmänt

Måste erkänna att jag inte direkt är nån superbloggare.... :o/  Fast å andra sidan så är det ju inte så många som läser min, så det är inte så många som sitter och vänta på inlägg heller. ;o)

Det finns mycket jag skulle vilja skriva om, saker som just nu är väldigt betydande i mitt liv, saker som påverkar mig så.....men det är svårt utan att utlämna personer. Jag tycker det är taskigt att outa folk på en blogg så jag vill inte göra det, men samtidigt vill jag ju berätta när jag mår dåligt o varför. Svårt det där......

Men, som sagt, det är lite jobbigt i mitt liv just nu....igen. Blir lite arg på mig själv som är så lättpåverkad och tror, fast jag vet hur det varit och alla gånger blivit. Känner mig lurad, kränkt, bortkastad och utnyttjad. Jag vet att det endast är jag som kan ändra på det, och jag ska det men det är svårt när man ändå hoppas, vill och önskar. Min mage, mitt hjärta och mitt huvud klarar inte av detta längre, så nu måste jag tänka på mig och min hälsa. Jag skyller inte detta på någon.....det är inte hur man har det, utan hur man tar det! Så, nu dags för förändring....men det är svårt!

Så....nu fick jag ut lite iallafall ;o)

Jaha, då har vi fått en ny prins då, Prins Daniel....eller är det prins Robert?? Hahaha, det är makalöst vad Daniel är lik Boxer-Robert! Men vi har väl alla nån stilikon som vi vill efterlikna ;o)
Jag är inte nån royalist, tycker att detta med kungahuset är förlegat och helt fel MEN jag är en sucker på bröllop och äkta kärlek! Jag har med andra ord kollat in bröllopet och gråtit över alla vackra ord, blickar och kärleksförklaringar. Daniels tal var väl nåt många kvinnor skulle vilja få höra på sin bröllopsdag! Vackert och äkta!! Störst av allt är kärleken ♥

Å jobbar gör jag....kollade in mitt schema för de närmaste veckorna å fy fan vad jag kommer att jobba mycket! Det är iofs jag själv som lagt schemat, men jag kan inte haft hjärnan inkopplad när jag gjort det! Bara att bita ihop, och det kan iofs vara bra att jobba så jag slipper tänka så mycket.

Undra hur länge det ska vara så här kallt då? I morse när jag rastade Ozzy så önskade jag verkligen att jag haft mössa o vantar. Det blåste isvindar och var endast 5 grader varmt. Det är helt otroligt vad kallt det är! Det är inte mer än 6 grader nu heller, så helst skulle jag vilja ligga under en filt i soffan....men jag måste ut och träffa tjejen som jag är kontaktkompis åt.
Längtar efter värme o sol, så jag funderar starkt på att åka utomlands....men har inte semester förrän om en månad drygt. Förhoppningsvis har jag inte frusit ihjäl innan dess....

Ha en fin dag alla!




Skolavslutning idag! Nu är det sommarlov:)...

Kategori:

dsc00797 (MMS)

Skolavslutning idag! Nu är det sommarlov:) för Fredde o hans kompisar iallafall!