lugnistormen

Gråa hår? Inte jag, Inte nu! Inte

Kategori:

3795d7165d37e2f04db460af72631cf3.png

Kolla varifrån!

Gråa hår? Inte jag, Inte nu! Inte snart iallafall!

Ensam hemma:-) Lite vin, lite popc

Kategori:

0-2e2c6f37b34695338199f355da71d459.png

Kolla varifrån!

Ensam hemma:-) Lite vin, lite popcorn o lite Idol. Trevlig fredagkväll!

Pinsamt....

Kategori: AllmäntÅh nej!! det räcker fasiken inte med en skäms-kudde när jag tittar på Bonde söker fru....jag måste ha ett skäms-täcke. Vill bara försvinna hela jag, fattar inte att man kan vara så pinsam!!! Orkar inte med mig själv. Vill varken kunna se eller höra...men ändå måste jag titta och förundras. Det kanske säger mer om mig än om bonden?!?!Men visst är det skämmigt????

Om en viss bonde åtminstone kunde tvätta bort snuset ur mungiporna innan han går på och ska hångla upp tanterna.... Tycker iallafall jag, men så gillar jag ju inte snus heller ;o)

Lika pinigt tycker jag det är att titta på Ensam mamma söker...och då speciellt den där donnan som ska dejta pojkar som är i hennes sons ålder.... Fy fabian!! Stackars barn som blir utsatta för detta....

Åsså hon, tjejen som fick ståtrosa !! Vad är det??? Hahaha, jaja....pinsamt, men jag kan inte sluta titta ändå.... Så det kanske är jag som e mest pinsam här.....


Skäms på mig!!

Lite godare lunch idag:-) Laxmacka

Kategori:

0784e27a82df6467c2e172e1ba815268.png

Kolla varifrån!

Lite godare lunch idag:-) Laxmacka på Kretsloppshuset. Mums var det!

Lunchbreak i flyttstädningen.

Kategori:

0-39721eb05e7d4119266f6a46fb4a7318.png

Kolla varifrån!

Lunchbreak i flyttstädningen.

Mamma & Bertil Fick denna bild ida

Kategori:

1900032fb0592d1e9e8a26f310717be1.png

Kolla varifrån!

Mamma & Bertil Fick denna bild idag av min lillebror:-) Det är nu några år sen de gick bort. Mamma 2003 och Bertil 2002. Kan fortfarande komma på mig själv ibland att jag vill ringa till Bertil och berätta nåt eller bara höra hur de har det. Känner att det är dags nu att ta kontakt med någon som kan hjälpa mig att "ringa" dem. Tack Micke för bilden!

Kaos

Kategori: Allmänt

4919f103a7e623a98f95d0894eef3325.png

Kolla varifrån!
Det råder totalt kaos hemmavid! Har fortfarande inte tillgång till mitt vardagsrum, golvet är alldeles nylackat och fint :o) Alla vardagsrumsmöbler står i mitt sovrum, så det rummet kan jag heller inte använda. Pojkarnas sovrum kan man inte gå till, måste passera vardagsrummet för att komma dit, så de står orörda......med andra ord har jag ett kök trots att jag flyttade till 4 rum o kök ;o) Och i det köket råder, som sagt, kaos. Jag har rensat ner alla kartonger och dylikt från bordet, så att jag kan ta mig en liten frukost.

Bara att kavla upp ärmarna och sätta igång! Ser fram emot kl 15.00 för då får jag flytta in möbler i vardagsrummet! Ska bli så skönt!!

Idag är dagen då jag blir med kur! Har äntligen köpt mig en liten förkur till husvagnen. Snälla Micke och Lars-Ola ska hämta den idag och ställa upp den i Almåsa där husvagnen är!! Ååååhhh, vad mysigt att kunna vintercampa sen! Kommer nog att dröja innan jag får tid att åka dit o se hur det ser ut....har ju liksom det jag gör ett tag framöver.

Nä, ner med kaffet och upp med kartonginnehållet!

Jag ska aldrig mer.......

Kategori: Allmänt

* gå på badhuset en måndag!
* äta kaviar och sen dricka apelsinjuice
* eller borsta tänderna och sen dricka apelsinjuice
* färga håret i Turkiet
* flytta ;o)
* köpa ett plagg som är liiiiite trångt, i tron att jag ska gå ner det där kilot!
* lukta på hundmat! eller hundgodis, för den delen
* sätta in linserna när jag har ögoninflammation
* bita på naglarna
* strunta i att anmäla när jag vet att någon far illa
* acceptera att jag inte tar hand om mig!

Ozzy verkar trivas med:-) bara det

Kategori:

0-7518e21d0f9087eab4c8480f0f98ffa8.png

Kolla varifrån!

Ozzy verkar trivas med:-) bara det finns en skön säng att sova i så...

Inne! Vilket kalasbra jobb av alla

Kategori:

29ed73c1a1980ed643163020890537c8.png

Kolla varifrån!

Inne! Vilket kalasbra jobb av alla:-) nu är nästan allt flyttat. Stel o öm idag, och en del återstår men nu bor vi här istället! Å internet måste vi få upp idag....

Haha :-) vintern är här! Grannen f

Kategori:

326abb20ab195a2c1213ed62ca2a5743.png

Kolla varifrån!

Haha :-) vintern är här! Grannen från H har vaknat igen!

WTF det finns redan en massa julsa

Kategori:

29a5613fb2d8a47c31468e68c8b6ea3e.png

Kolla varifrån!

WTF det finns redan en massa julsaker i butik! Är inte det lite tidigt? Även om jag gillar julen....

Flyttfågel

Kategori: Allmänt

Jaha, då är det snart dags för en flytt igen då....
Det känns lite si o så med det. Ska bli riktigt skönt att få ett eget sovrum, men...... jag vet inte jag....

Undrar egentligen hur många gånger jag har flyttat?! Det är ganska många. Vad är det som gör att jag gör det? Om jag tänker tillbaka....hmmmmmm....tänk tänk tänk tänk

Först bodde jag i Torvalla, sen blev det Brunflo. Trivdes inte där - ung o dum - tillbaka till Torvalla i hus - separation - lägenhet - radhus - hus - separation - radhus -separation -lägenhet. Allt detta på drygt 20 år!!

Jag mår dåligt när jag tänker på det, hur mår då mina barn?? Har jag tagit ifrån dem deras trygghet genom att flytta så här? Kommer de, när de blir vuxna, att sitta hos en psykolog och må skit och komma fram till att det beror på att jag flyttat omkring dem som värsta luffarfamiljen? Usch, det känns inget bra :o(
Jag hoppas inte jag har skadat mina barn, de är ju det bästa i mitt liv.
Hoppas de har känt en trygghet iallafall. Jag har alltid känt att tryggheten, det som kännetecknar ett hem, INTE sitter i de fyra väggarna utan det finns i det som man fyller de fyra väggarna med - kärlek, värme, glädje och omtanke. Och det hoppas jag att jag givit till pojkarna!

Ibland undrar jag om det är en otrygghet i mig som gör att jag inte har klarat av att stadga mig, jag menar med ett boende. Får känslan av att jag söker något, som jag inte hittar.... och då kanske det blir bättre om jag flyttar eller bara förändrar någonting....
Den här flytten som står för dörren nu, är inte något som jag gör för att jag inte trivs eller vill förändra nåt. Det är en nödvändighet som måste göras för att jag överhuvudtaget ska överleva, vill inte bo i klädkammaren längre. Annars trivs jag jättebra här och vill helst inte alls flytta!! SÅ - det kanske är så att jag håller på att hitta mig själv nu. Jag kanske är på rätt väg. Snart kommer jag att bli hel och då flyttar jag aldrig mer ;o) Förutom EN gång till, när jag lämnar Östersund - för det kommer jag att göra!! Men då är pojkarna så stora att de inte vill bo med mig längre ;o)

Äsch, vilket svammel.....

Jag vill ha trygghet och värme och kärlek och glädje.  Hoppas det kommer till mig snart!

Fick precis...

Kategori: Allmänt

0-5710539991ac04987768712572c057fa.png

Kolla varifrån!

Fick precis en bild på underverket:-) så söt!

Statusuppdatering

Kategori: Allmänt

Godmorron!
Har varit ute på en liten morgonpromenad med Ozzy. Det var väldigt frostigt och härligt och vackert!
Nu är det länge sen jag gjorde nåt inlägg, så det blir en liten statusuppdatering på några områden men FÖRST vill jag

Gratulera Agneta och Johnny som blivit föräldrar till en liten tösabit igårkväll♥

GRATTIS GRATTIS!!

Tänka sig att hon kom precis 9 månader efter bröllopsnatten ;o)

Och även grattis till Emma och Simon som fått sig en lillasyster!!


Grattis o puss o kram från oss!!

Okej, då kör vi!

JOBB
Jag har gått tillbaka till mitt gamla jobb nu :o) Har varit tillbaka i tre veckor snart och det känns kanon!! Är så glad att jag krävde att få vara tjänstledig. I annat fall hade jag inte orkat med att jobba överhuvudtaget idag, det var vetskapen om att det var tidsbegränsat som gjorde att jag klarade av det.
MEN nu är det så att jag saknar det administrativa jobbet väldigt mycket, så jag kommer att hålla ögon och öron öppna. Tänk om det kunde komma en tjänst där jag kunde kombinera vårdandet med administrerandet :o) åsså skulle det självklart stå MIA på den tjänsten ;o) Tills den perfekta tjänsten kommer till mig ska jag njuta av att jobba på en superarbetsplats med superarbetskamrater!!

BOSTAD
Har fått min nya lägenhet nu, idag egentligen men igår faktiskt :o) FY fan hur den ser ut!! Blä blä, men nu är Tord golvläggare på plats och ska riva ut alla plastmattor och lägga in nya, fina. Sen kommer Kent målare och ska byta ut alla hemska tapeter. Ska även försöka få tag på en parkettslipare, men det är inte det lättaste. Nån som kan lackera köksluckorna är också intressant....inte akut, men ändå!
Idag är det en gammal 80-talsfärg i varje rum, helt makalöst vidrigt. Köket är blått, ett sovrum svart, det andra är lila och det tredje gult. Vardagsrummet knallgult, stora hallen grön och den lilla hallen rosa! Fattar ni hur nån kan ha bott där?? Inte jag!
Sen har tyvärr inte badrummet och toaletten så fräscha väggar och golv heller....men det gör de inget åt just nu, utan det kommer så småningom. Tur att jag har tvättmaskin o tumlare, de täcker en stor del av väggen ;o) Jaja, det är bara att härda ut, fast jag gillar det inte.
Kyl&frys skulle jag också vilja ha nya, men det gick inte heller....funderar på att köpa eget, men då vet jag inte vart jag ska ställa de som tillhör lägenheten. Förrådet var alldeles för litet, så där får det inte plats. Jaja, en sak i taget.... Trist att behöva bo i hyresrätt, men jag har ingen lust att köpa en lägenhet i Torvalla, för här ska jag inte bo kvar sen när Fredde slutat skolan!
MEN skönt ska det bli att få ett eget sovrum!!!! och att kunna kissa när jag vill ;o) Flytt blir väl om någon vecka sådär....typ....ungefär...
Fint kommer det att bli och alldeles säkert bra med!

NÖJEN
Jag har umgåtts med mina vänner Lena o Anki, de var här för några veckor sen och käkade. Jag har varit hemma hos Lena och sörplat lite vin en kväll. Förra helgen var Rosemarie här och vi umgicks från fredagkväll till söndag förmiddag. Tyvärr, så fick jag det där vidriga månatliga besöket så jag mådde urkasst hela helgen. Huvudvärk, illamående och magont. Jäkligt trist, men den dyker bara upp helt utan förvarning nuförtiden, så det går inte att planera heller. Hoppas att Rosemarie hade lite tevligt iallafall, trots att jag var liggandes en stor del av tiden. På lördagkvällen åkte vi ner på stan en sväng, gick på Bishops Arms och drack nån cider. Trevligt var det :o) Lite trevligt herrsällskap fick vi också. Åkte dock hem redan vid midnatt, tur var det för sen kom huvudvärken på riktigt!
Jag och Anki har för några veckor sedan bokat en helhelg i Sundsvall. Hotell och Ladies night-show med middag. Ska bli supernajs det!! Sista helgen i oktober bär det av!
I morrn ska jag (tillsammans med Vera) nog ut och svinga mina lurviga på Folkets hus :o) det var definitivt inte igår, inte förra året heller....inte ens detta sekel om jag ska vara ärlig! Hoppas hoppas det går bara!
Som ni ser är det inte så mycket nöjen, men jag är iofs nöjd bara av att sitta hemma och glo på en film och sippa lite rött i trevligt sällskap. Men det är inte alltid jag har sällskap, så då blir det ofta att jag slumrar in i soffan till en god film efter att jag sörplat i mig en kopp te.

KÄRLEK
:o(

HUSVAGN
Ska försöka att vintercampa i år..... Hmmmm  Kallt, trångt och bökigt är mina första tankar! men det kan ju vara mysigt, kurigt och härligt också! Så jag försöker att tänka positivt och hoppas att jag får köpa den där kuren som jag har ringt på nu!! Håller tummarna så de blir alldeles blå!! Det skulle underlätta en hel del att ha en sådan. Plats för skidor, kläder och sånt + en extra sovplats. Kanske plats för en bäddsoffa och tv! Vem vet?! Möjligheterna är många!
Har ställt vagnen i Almåsa. Börjar lite försiktigt på ett billigt & nära ställe. Om vi gillart så kanske det blir ett annat ställe nästa år. Almåsa har bara sex platser i år, så jag hade tur som fick en :o) Nästa år ska de bygga campingen på riktigt, så vem vet, jag kanske blir kvar!

PENGAR


KOST&MOTION
Men, tjata! Jag ska! Jag lovar....

BIL
Tjoho!! Jag har fått tillbaka min bil :o) Chrille har köpt sig en egen! Nu var det inget större problem att han använde min, men ändå!! Tjoho!!

SHOPPING
Har det varit dåligt med men nu ska det bli!! Gina Tricot, Cubus, Scorett, Vero Moda har kommit till stan!! Jippi!! Jag var in i lördags en sväng och kollade litegrann och det ser bra ut!! Riktigt bra!!  Köpte två tröjor på Vero Moda, men jag hade så ont så det var ingen höjdare att gå där. Illamåendet partajade hejdlöst i magen på mig i den kvalmiga luft som blir när miljoner människor trängs i en liten butik!
Men, som sagt, det ser bra ut!! Jag ska ut o shoppa snart! Har ju några dagar ledigt nu, så vem vet!

Nä nu kan jag inte komma på nåt mer att uppdatera er om..... Är det nåt ni vill veta så hör av er! Jag är inte den som e den, jag berättar allt ni vill veta!

Vad ska jag ha för mig närmaste tiden då?

Jo, idag ska jag
* till nylägenheten och få nya nycklar. De ska byta låskolv då det fattas nycklar till den som sitter i
* på ett möte kl 12.30
* klippa mig kl 14.00
* ta en lååångprommis i det vackra höstvädret
* försöka hälsa på Anki och betala henne för showen, som hon lagt ut pengar för

Imorrn ska jag
* skjutsa Fredde till tåget, han ska till Stockholm och umgås med pappa och farbror i helgen
* på styrelsemöte på Kvinnojouren
* på dans

På lördag ska jag
* jobba några timmar.... ska följa en brukare på Pelle Svanslös :o) det ska bli skoj!
* umgås lite med Lena
* kanske börja flytta förrådet.....

Det är säkert en massa mer saker som ska göras, men minnet sviker ibland.
Skulle vilja se "Flickan som lekte med elden", men inte själv. Nån?

Nu häller jag upp lite mer kaffe och surfar runt litegrann!
Har hittat en ny favoritblogg, eller egentligen två. Nä, egentligen har jag hittat fler stycken nya favoriter, men två av dem får mig att tänka till, fundera, uppskatta, förstå och skratta, gråta och acceptera och vilja förändra. Den ena är Malin Berghagens blogg, den andra är en som jag känner så jag lämnar inte ut den, då jag inte vet om han vill det. Men Anders skriver så tänkvärt och bra :o)

Sen en annan som verkligen fått mig att fastna är En gathoras bekännelser Helt klart läsvärd och tänkvärd!

Tjingeling för denna gång!!