lugnistormen

Solen har varit här och hälsat på i helgen

Kategori: Allmänt

Åhhh, vilket  underbart väder det varit i helgen :o) Har knappt varit inomhus och absolut inte haft en tanke på min lilla dator. Men nu är det söndagkväll, min lediga helg är snart över och i morgon börjar ytterligare en arbetsvecka.

Fredagkväll tillbringade jag med mig själv hemma i soffan, tittade på Så ska det låta och Singing Bee.
Fasen vad jag tycker att Caroline af Ugglas är häftig!! Cool brutta de!

Lördag morgon - upp tidigt, rasta jycke, fixa fika, leta reda på solstolar och packa ryggan. Sen drog jag, Lena och Ozzy till Andersön. 

Där låg vi i varsin solstol och bara mös hela långa dagen.


Vi fikade litegrann med, men det var det mest ansträngande vi gjorde.

Väl hemma så fixade jag o Micke, som kom på besök, en supergod Kreolsk gryta som vi mumsade på till midddag. Sen blev det Robinson och jag knoppade in i soffan rätt tidigt.

Söndagen började jag med en intensiv och lång promenad på Frösön med en tjej som jag är kontaktkompis åt. Hon gick väldigt fort så jag hade lite problem att hänga med, låg typ fyra steg efter hela tiden. Jag kom aldrig ikapp heller ,hur mycket jag än ansträngde mig. Jag tog fan i så jag fick blodsmak i munnen ;o) jaja, jag fick röra på mig iallafall, och det behöver jag sannerligen!
Våren hade kommit riktigt långt längst där uppe på ön, blåsipporna blommade och det såg så härligt ut. I Torvalla har ju precis tussilagon hittat upp ur snön.

Härliga blommor


Utsikt mot Östersund från Frösön.


Och snön i slalombacken är snart borta :o)

Efter den raska promenaden satt jag och mös på balkongen i solen. Åt en kycklingsallad och hade en slö eftermiddag.

Nu måste jag bara komma igång med träningen igen.....och ätningen....Ja, jag ska inte komma igång att äta, för det klarar jag så bra så. Jag ska komma igång att äta rätt....igen.
Är så himla trött nuförtiden och det hjälper inte att sova mer, det har jag försökt. Jag tror på att röra på mig mer och äta rätt.
LIgger nu i soffan och gluttar på tv, skriver här och dreglar efter en chokladkaka som ligger på bordet.... Vill äta den men vill inte .... Nä nu blir det snart nattinatti..... den sover syndar inte ;o)

Ja just ja.... 30 dagar kvar, tjohooo 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: