lugnistormen

Jobbelijobb!

Kategori: Allmänt

Tog vovve och cykel för att ta mig en tur till jobbet.

Ivrig (läs: småkåt) Ozzy i koppel + jag vinglandes på en cykel + jäkligt ont i höger axel + ett stycke löptik = kraschlandning!
Nu har jag:  ännu mer ont i axeln, massa blåmärken, sår på handen, lite trasig cykelkorg och en hund som sitter som en smäck i cykelkorgen när jag ska cykla hädanefter! 

Han ser inte nöjd ut, direkt ;)

Skulle ju få plats med två stycken i korgen :D Kanske ska skaffa en lite rackare till.... NOT!

Väl på arbetet så kollade jag schemat..... de sex veckorna som löper från den 14 maj är nu planerade och väl bara för mig att lägga in när jag kommer tillbaka nästa vecka.  
Men sen ska ytterligare tolv veckor planeras nu! Alltså ända in i mitten på september!! Jag hade det lite svårt att få till nåt bra. Det gick nästan inte ens att få ut semesterdagarna på ett vettigt sätt. Det löser sig nog på nåt vis! Men som det såg ut nu fanns det inte många tomma pass, så det blir till att dubbelploppa en del!

12-veckors semesterschema på G.

Jag har ju funderingar på det här med oregelbunden arbetstid. Vill jag ha det eller inte??
Det är så himla olika från dag till dag.
Egentligen är det att vi aldrig har vardagsdagpass, som jag tycker är trist. Nu jobbar vi bara kvällar, nätter och helger. Tänk om vi hade haft åtminstone nåt dagpass i veckan, så hade vi sluppit ett kvällspass.
För att få ut min tid så måste jag i princip jobba 3-4 kvällar i veckan + varannan helg, och då är det heeeela helgen.
Man är nästan aldrig hemma när "alla andra" är hemma. Kan känna mig väldigt isolerad och asocial, eftersom det blir väldigt lite umgänge med vänner. När jag är ledig på dagarna så är det ju inte så många av mina vänner som är hemma....
Tänk om man ändå kunde få både och :D   Vara ledig på dagarna OCH på kvällar o helger!! Hahaha :P

Är såklart glad att jag har ett jobb :) men jag skulle nog vilja ha ett annat......med andra tider, kanske lite förmåner och definitivt ett med utvecklingsmöjligheter! Har, som jag sagt förut, inte lärt mig nåt nytt på dessa fyra år! Inte utvecklats det minsta! Så jäkla trist!
Tänker tillbaka på, och längtar till, Ericsson-tiden! Det var grejer det!!

Näpp, vill ha förändring NU!!!! Så ge mig ett jobb och bostad i Sundsvall eller gärna Stockholm! Pronto! Jag har börjat packa.

Tjingeling!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: