lugnistormen

Ledig helg

Kategori: Allmänt

Har jobbat i natt och det är så skönt när klockan blir 9 och jag får gå därifrån. Är så vansinnigt less just nu, vill bara ha semester. Nu har jag en ledig helg, ja det blir till o med en långhelg. Börjar jobba igen på tisdag. Det ska bli så skönt att slippa gå till jobbet under några dagar!

Har varit så fantastiskt skönt nu några dagar :) Solig o härligt! Tyvärr har jag ju ingen uteplats eller gräsplätt eller så, men jag har tryckt ner mig i en liten solstol på balkongen och njutit lite iallafall.
Visst, jag har väl kunnat åka nånstans eller gått ut och lagt mig på allmänningen mellan husen här.....men det känns inte så kul.

Jag har suttit och svettats på balkongen istället :) Varmt och skönt!!!
Å några fräknar har jag allt dragit på mig ;)

Nu ska jag snart åka till Lillänge och köpa lite vin :) Var där och handlade på Coop i morse, men det var så tidigt så då hade inte systembolaget öppnat.
Jag o Micke packar nog in oss i bilen i eftermiddag och åker ner mot Sundsvall. Vi tänkte tälta o grilla o dricka lite vin o sola o mysa heeeeela helgen :)

Tog ett kort på Ozzy i går. Han försvann som nästan i mattan ;)

Ser lite kul ut :)

Ja, han ska med på tältning också, såklart! Ska bli spännande och se (eller höra...) hur han klarar det. Han som skäller till vid minsta lilla ljud, liksom. Jaja, i värsta fall, om han skäller hela tiden, får jag väl stoppa korvar o köttbullar i munnen på honom så han blir tyst ;)

Har egentligen en masa at göra....så det är väl bara att sätta igång då!

Tjingeling!

Bilder till föregående inlägg

Kategori: Allmänt

De här bilderna skulle varit med i förra inlägget...men de försvann tydligen nånstans på vägen från min telefon till bloggen. Jag begriper inte hur det gick till, eller varför det sen inte går att lägga in bild i ett inlägg som är skickat som MMS.
Å jag fattar heller inte varför man inte kan få till en app som gör att man kan blogga på ett lätt sätt från mobilen ... Grrrrrr
Men här kommer bilderna iallafall :)


Soligt o fint :)


Å en varm vovve!

Solen skiner...

Kategori:

Ozzy å jag har varit ute på kisspromenad. Solen sken å Östersund visade sig från sin allra bästa sida. Det ser ut att bli en kanonvacker dag idag, så det gäller att ta vara på den med. Snart nog är det höst.... Det är väl det som är EN av de tråkiga sakerna med att bo här, att vi hinner knappt få nån sommmar förrän hösten kommer krypande och sen den låååånga kalla jävla vintern! Men nu ska jag inte gräva ner mig i de tråkigheterna, utan nu går jag ut och njuter istället :)) Gör det ni med!

Tvätta rent!

Kategori: Allmänt

Gomorron!

Ledig idag :) men uppe med tuppen ändå!
Var en snäll flicka och skjutsade Micke till jobbet idag! Sen svängde jag in på Coop och köpte mig en Tor-fralla som jag mumsat i mig till frukostkaffet.
Tvättmaskinen jobbar på nu igen och jag o Ozzy slappar lite i soffan.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Det finns iofs en massa måsten, men det är så tråkigt att göra sånt....så jag vill hellre göra nåt annat ;)

Tvättmaskinen ja... Vi har märkt i nån vecka att ibland luktar inte tvätten rent o gott utan nästan lite unket, gammalt och instängt. Jag har ju trott att det berott på att tvätten fått ligga kvar i maskinen en stund sedan den gått klart eller att det  har varit instängt på toaletten där den hängt o torkat. Men icke! Det beror tydligen på att det kan bildas mögel i trumman om man bara tvättar på låga temeraturer. Man måste tydligen tvätta riktigt varmt med jämna mellanrum... Hade jag inte en aaaaaning om! Jag kör ju nästan jämt på 40 grader. Ja, såklart kör jag  underkläder på 60, men man ska visst köra en 90-maskin då o då också.
Micke är ju en sån som ska kolla upp allt ;) så igår körde vi tom maskin med tvättmedel på 90 grader två gånger. Körde den tom med en blandning av askorbinsyra och citronsyra, blandat i varmt vatten, två gånger. Sen tvättade vi en maskin med handdukar på 60 grader och de luktade gott och nytvättat och underbart :))
Så nu vet ni det, om det skulle börja lukta unk ur tvättmaskinen eller av tvätten! Askorbin- och citronsyra is da shit!

Nä, jag har faktiskt inte nåt spännande att berätta så jag struntar i det här och läser lite andra bloggar istället! De kanske har nåt kul att berätta :)

Jo just.... i förrgår fyllde ju Agneta år!! Grattis i efterskott (och för tredje gången ;) ) gumman!
Å idag fyller Caroline och Åsa! Grattis till er med :)
Puss o kram till alla från moster och en liten slick på handen från Ozzy!

Tjingeling!

Läs!!

Kategori: Allmänt



Ska ni läsa en endaste bok i sommar så rekommenderar jag den här! Jag har skrattat så tårarna rinner.....å ibland har skrattet liksom fastnat i halsen då det ibland är lite sorgligt med.
Igenkänningsfaktorn är HÖG! Kanske därför det blir så jäkla roligt ;)
Mia är liksom spot on hela tiden!
Helt jävla underbar!

Lööööv it!

Stockholm i mitt hjärta

Kategori: Allmänt

Jaaaaa, så är det verkligen!
Jag vill bo i Stockholm! Varje gång jag är där så njuter jag :) När jag var där en av de senaste gångerna (var dit tre gånger på 2,5 vecka :)) så sa en av mina reskamrater att det var drygt att gå, långt att gå, mycket folk...å en massa annat negativt.  Det enda jag kände var nästan total lycka ♥ Lyckan hade varit total om jag haft med mig min kärlek, såklart!

Jag, Micke, Fredde o Lisa, åsså Ozzy såklart, tog och kopplade på husvagnen och stack ner under KristiFlygare-helgen,
Kanonväder och helmysigt!! Jag älskar ju att campa också, så tänk lyckan att campa i Stockholm! ;)


Puss från oss i förtältet!

Ungdomarna sprang bl.a på stan och tillbringade en heldag på Grönan. Jag och Micke slappade på camping, gick på stan, drack vin och bara mös!
Vi var allihopa och kollade på Baksmällan 2. Den var rolig!

Vi kom hem sent på natten mot tisdagen och tidigt som attan på onsdagmorgon bar det av igen. Denna gången åkte jag med bästa kollegan Maria och två brukare.
Vi bodde på vandrarhemmet Zinkensdamm, fast tydligen på hotelldelen ändå....skumt men bra :)
Shopping, bio (Pirates of....), Grönan, Bryan Adams, till Marias stora glädje såg vi Arvingarna, Cosmonova, shopping..... Bra dagar!!


Maria o Jag med snygga briller på :)

Efter jobbtrippen var jag faktiskt hemma en hel vecka, men sen drog jag igen :) Fick en dag i Stockholm innan jag klev på båt mot Mariehamn, för en kryssning med Anki, Monica, Gunnel o Maria.
Den turen kan beskrivas i en mening : Hahahaha, ja jävlar vilken resa!
Skitkul hade vi!

Nu är jag hemma igen och vilar upp mig inför nästa äventyr!!

Tjingeling!