lugnistormen

Flaggan i topp.....

Kategori: Allmänt

.....det blev en utan snopp!!

Grattis Sandra och PM, till den sötaste lilla flicka jag sett!! Och välkommen till oss, lilla söta prinsessa!!


Liten sötnos som föddes 14.50 igår. Vikt 3060 g och hon var 48 cm lång. Kan ha varit 47, för det läste jag på tösens mosters (Åsa) blogg, men i smset jag fick stod det 48. Men vad har det för betydelse?? Hon är här nu, frisk och allt hade gått bra!
Mamma Sandra hade dock inte fått sova så mycket i natt ;o) det var visst nån liten som varit vaken och ville snutta hela natten! Ååååh vad härligt det låter :o)

Återigen GRATTIS och VÄLKOMMEN!!

Helgen är över

Kategori: Allmänt

Jaha, då var den lediga helgen slut. Kan inte fatta att de lediga helgerna är över på ett kick medan jobbhelger känns som tre veckor.... Varför???
Fick en extra dag ledigt, fredagen, eftersom jag på torsdagen jobbade dubbla pass. Följde med en boende till Umeå, vilket tog hela dagen. Åkte till jobbet 06.45 och kom hem 21.15. Snacka om att jag var trött då! Hade iochförsig inte ansträngt mig speciellt mycket eftersom vi av den tiden satt 10 timmar i en buss (AMBUSS)  och 20-30 minuter i taxi. Men nu vet jag....att man kan bli trött av att bara sitta still med. Och ont överalt fick jag....nä fy!
Besöket i Umeå gick bra iallafall, och det ärväl det som är viktigt.
När jag kom hem så slängde jag mig in i duschen för att åka en sväng och träffa mina kollegor från Västfjäll2. Och de var precis som vanligt, hade inte förändrat sig det minsta. Och det är väl bra....
Blev inget sent alls, Christian hämtade mig och H strax före midnatt. Vi och L var de sista att lämna C och hennes hund. Vinaren jag hade med mig följde med hem, den får jag dela med H en annan gång :o) eftersom jag smakade Navajja av henne! Tack så mycket!!

Fredag hade vi som sagt kalas här hemma, lillbubben blev 2 år.
Senare gick jag och Fredde till Karina som också hade fördelsedag, närmare bestämt sin 44:e.

Hon fick en hårbottenkliare av Lina i present som hon flitigt använde under kvällen ;o)
Jag tyckte den var otäck, den killades bara.

Fina Lina fyllde 13 år den 9 maj, så vi passade på att gratta henne med.

Här är Lina på skolavslutningen 2008

Skulle ha varit och busat på stan med Lena H, men hon mådde inte något vidare så det blev tyvärr inte av. En annan gång kanske. Vi tänkte eventuellt ta och göra nåt på lördagen istället, men det blev inte heller av. Lena var trött och jag hade mensvärken från helvetet.....som vanligt.
Lördagen blev alltså till ett stilla kvidande i soffan. Fy fan vad jag önskar att det fanns en tablett eller nåt att inta så jag fick slut på den här skiten!! Tips nån??

Schlagerfestival på kvällen såklart! Och guuuuuud vad söt han var norskgutten :o) och vilken mysig sång!! Helt rätt att han vann.
Grattis Alexander och Norge!




Pizza från reveljen och en flaska mineralvatten till det! De e grejer de!

Söndag morgon och solen sken, men det gjorde inte Mia med magen :o( Kravlade mig upp och satt mig i en stol på balkongen. Där blev jag tills Anki ringde och bjöd mig på lunch. Ett par värktabletter senare gick jag bort och fick mig köttfärspaj och sallad. Mums!
Låååångpromenad med vovvar i skogen blev det sen. Det var nog bra för jag tror att värken släppte litegrann, Sen slappade vi i solstolar, skönt!
Hemma igen och grillning med Micke. Jag gjorde en rabarberpaj till efterrätt. Tack Anki för rabarber:o) Spelade lite Buzz, jag vann inte en enda gång :o(
Nu är det måndag morgon och jobb står på agendan. Börjar nu 10 och slutar 21. Vill verkligen inte.....

Går även i väntans tider..... Igårmorse fick jag ett sms från Sandra där hon skrev att "Nu åker vi till BB". Sen har jag inte hört nåt mer...... väntar o väntar o väntar.... Hade ju varit lite kul om det hade blivit igår på Norges nationaldag, eller hur pappa PM? Sandras sambo är ju norsk då! Jaja, det spelar ju ingen roll när underverket kommer bara h*n mår bra.

Sandragumman och hennes PM som snart ska bli(eller kanske redan är) föräldrar

Nä, shit, nu måste jag dra! See ya!

Ja, det förstås.... det är 8 dagar kvar nu ;o)

11 dagar.....

Kategori: Allmänt

....kvar :o)

Vad härligt det ska bli!

Meeeeeen, vad stor du har blivit!

Kategori: Allmänt

GRATTIS!!  

Ozzy fyller 2 år idag.

Ozzy bäbis


Stor kille!!

Hur vi ska fira? Ja, vi började dagen med lite klapp och kli i sängen, sen blev det en liten kiss&bajs-promenad. När vi kom in serverades det en delikat frukost bestående av lite hundmat toppad med älgfärs och till det kallt kranvatten.

Nu ligger åldringen och vilar för att orka med hela dagens firande. Det vankas paket och kall grillkorv på eftermiddagen. Självklart blir det en skogspromenad där han får springa och lukta och slicka och snuska på bäst han vill utan en matte som drar i kopplet ;o) LIte hundgodis kommer att förtäras under promenaden.

Födelsedagen kommer att avrundas med lite ost och kanske chips i TV-soffan! Till det serveras kallt kranvatten.

Snacka om hundliv!

Och mitt i alltihop....

Kategori: Allmänt

....så gläds jag åt att det är bara 14 dagar kvar :o)

Beslutsvånda

Kategori: Allmänt

Idag måste jag bestämma mig......OCH JAG KAN INTE DET!!!!!!
Fan fan fan att jag ska ha svårt att bestämma mig......
Bor nu i en trea, trodde ju inte att Chrille skulle flytta hem igen. Nu är han hemma och det är ganska trångt. Jag vill komma ut ur garderoben. Jag behöver mer space, liksom.

Har fått ett erbjudande om en fyra i ett område som jag inte riktigt gillar......det är alla mina fördomar som härmed blommar ut till fullo *skäms*
.
En av mina bästa vänner bor precis mittemot den här lägenheten, och hon trivs! Jag tycker inte alls att det är hemskt att vara hos henne, tvärtom! Hon bor jättefint och jag har aldrig träffat på nåt jag inte kan leva med i området.....
Det är jättenära Freddes skola och pappa. Fredde får dessutom jättejättenära till sina kompisar.
Nära buss, affär och skog. Uteplats fanns det med, även om den var liten och ganska nära en liten väg. Det är med andra ord på bottenplan med egen ingång.

Vad är det som är fel då???
Jo, lägenheten kändes sunkig med gamla vitvaror, ful parkett, übertaskiga badrum, fula tapeter, äckliga golv i två av rummen. Området känns sunkigt med bruna hus, asfalt och säkerligen en del "problem".

Jämför den lägenheten med min som jag bor i nu, så är min ljus, öppen och fräsch.....ja, ni förstår att jag inte tycker den andra är det.... den är inte ljus, inte öppen. Planlösningen kan jag ju inte göra nåt åt.....

Jag vet inte vad jag ska göra!!! HJÄLP!!!! Jag måste svara idag.....

Jag har inte kunnat sova inatt för det här..... Ont i magen..... Vet inte..... Vill.....vill inte...... va fan.......

Dream on

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och halvsover. Jag vet att han är i köket och pysslar......hör stegen närma sig sovrummet. Snart, snart är han här.  Vänder och vrider litegrann på mig, bara så att förenkla för honom. Min snygga stora starka karl (läs: George Clooney), snart kommer han med sina mysiga mjuka härliga läppar. Jag plutar med munnen och öppnar ögonen.....

************POFF***************


Snacka om att han inte rakat sig på länge......


Det blev lite pinsamt till frukost. Han gillade inte den avhyvling han fick efter sin avslätning.
Nu vill han prata om det här....

Ja, just ja.....

Kategori: Allmänt

....nu är det 19 dagar kvar

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Knorren har slaknat, trynet suddats ut och den skära färgen börjat släppa :o) Jag börjar med andra ord att bli pigg!!
Haha, det där var ju faktiskt ganska kul skrivet :o) Från pig till pigg! Jaja, nu ska jag inte sitta här och roa mig själv, ska ju försöka uppdatera er litegrann på vad jag haft för mig här i sängen....eller rättare sagt vad jag haft för mig de stunder, den senaste veckan, som jag inte legat i sängen.

På fredagen var jag o Fredde och gratulerade lille Elis!! Det bjöds på gott fika och många glada skratt åt den lille luringen.
Och; ja LenaH, det kanske är så att det var min snuskiga fantasi som av nån anledning tog över en stund där......men jag tycker ändå att kakburken var lite naughty....likaså pyntningen med ballongerna ;o)

På söndagen fyllde Sandra-gumman 25 år!! Grattis grattis till dig...igen, Jag har ju redan grattat på den rätta dagen!

Nu är hon snart mamma med, det är mindre än två veckor kvar! Åååhhh, vad det ska bli mysigt!! Hoppas att jag får komma och snusa litegrann!


På lördagen tog mina vänner LenaS och hennes Hans med mig på en liten utflykt till Kälarne. Jag hade pratat om att jag  funderade på att ställa upp husvagnen där i sommar och ville dit och se hur campingen såg ut. Så sagt och gjort, vi åkte dit!
Ånäsets camping i Kälarne såg ut att vara en mycket fin camping. Har i princip bestämt mig för att köra dit lilla tattarvagnen och tillbringa min sommar där! Välkomna på besök!!

Fast jag undrar.......vem kan hjälpa till att köra dit ekipaget???
Kanske är där vi ska ha nästa års släkt/syskon/kusinträff???? Vad tror ni?

Det var ganska intressant att vara i Kälarne....liksom lite byhåla över det hela. Alla hälsade glatt och pratade. Vinkevink ,liksom, när man mötte dem :o) Charmigt och trevligt!!

Vi lunchade på hotellet där, gott och billigt!! Sen bar det iväg på en loppis i närheten, där sålde de allt! Och då menar jag allt från gamla cykelslangar och toasitsar(begagnade.....)  till moppar och motorcyklar!

På lördagkvällen blev jag inbjuden till Anki o Anders på grillning. Tog med mig Fredde och Ozzy och gick dit. Jag bidrog med en god sås och äpplen och vaniljvisp till efterrätten! Hela familjen Ekdahl-Jönsson var där med föräldrar, syskon och ungar. Jättetrevligt var det, jag glömde nästan bort att jag inte mådde bra .så jag blev nog kvar lite längre än jag egentligen orkade. Det straffade sig på söndagen då jag var så himla förkyld och febrig....

Så här såg det inte direkt ut när Anders grillade....men faktiskt när jag skulle grilla på el-grillen inne i köket häromdagen.... Det regnade ute så jag tänkte att det borde gå att grilla under fläkten. Fy vad rädd jag blev när det började brinna! Stekpannan funkade bra sen, ska jag säga ;o)

Trots att jag inte vara riktigt hundra var det bara att bita i den sura deklarationen som jag så fint sparat på.... Klappat och klart, dryga 60 papp i restskatt!! Skönt att det är gjort iallafall....

Söndagkväll.....nu borde jag sova men Veronica ringde och ville att vi skulle åka på BILBINGO!! Ja, tänkte jag, vad roligt! Med några Alvedon i kroppen klarar jag det mesta, och jag hade ju hela måndagen på mig att bli frisk innan jag skulle jobba igen. Hade 4-dagarsledigt fredag till måndag, och ville verkligen göra nåt kul av ledigheten trots att jag mådde som en kratta.....så många Alvdon har gått åt. Inte så vidare smart, jag vet det.

Vi drog iallfall iväg och duttade för fulla muggar!

Här är det väldigt oduttat, men jag lovar att det blev snyggt sen med min lila nya duttpenna ;o)
Ingen vinst, men en korv, en kopp kaffe, bulle och glass i magen senare åkte vi hem. Jag dök ner i bingen och sov sen i dagarna tre. Nu är jag som sagt så pass att jag måste tillbaka till jobbet, och där kommer jag att vara hela helgen!

Nu ska jag till bingen igen, natti natti!

Elis 1 år (den 1 maj)

Kategori: Allmänt


Grattis grattis lille gubben!!

Har varit på 1-årskalas och firat lille Elis.Han hade fått så många paket, och nästan alla med leksaker, att det nu är ett måste för föräldrarna att hitta ett större boende. Det här kommer inte att gå ;o)

Han hade en liten skum leksak tycker jag.....typ en kakburk med klossar i olika former som man stoppar i hålen med samma form. När man lyckas sjunger kakburken och säger vad de är för form....Ja, när man då stoppade in triangeln i det trekantiga hålet säger den lilla snuskiga kaburken " Trekant....mmmmmmm".  

För att inte prata om den vackra kalaspyntningen hans far hade åstadkommit....

Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli....

Jag är svinsjuk

Kategori: Allmänt

Jag är sjuk och har inte orkat kliva upp överhuvudtaget på några dagar. Tur man har söner som kan hantera både diskmaskiner, bajspåsar och stekpannor ;o)

Vet inte riktigt vad det är jag dragit på mig.....men jag har varit mer eller mindre däckad sen i torsdags. De första dagarna höll jag mig uppe på fötterna med hjälp av en och annan Alvedon....men nu går inte ens det.
Tänkte att ni skulle få se hur jag ser ut, ynkliga lilla jag, när jag  mår så här dåligt.


Vad kan det vara för nåt jag dragit på mig?????